Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Negyven centi hó hullott ma reggelre Nassfelden

2013.01.14. sielok.hu

Negyven centi hó hullott ma reggelre Nassfelden Az adriai ciklon megtette hatását Ausztria déli részén, leginkább Karintiában hullott komoly mennyiségű hó az utóbbi 24 órában. A magyarok kedvelt síterepén, Nassfelden, ma reggelre 40 cm hó hullott, így már 1 méter vastag a hóréteg a síterep felsőbb régióiban.
KOMMENTEK
marosp | 2013.01.15. 10:53
A múlt héten még híre-hamva sem volt a hónak, legalábbis lent a völgyben. A Schlag das Ass-on csupa jég volt a pálya, iszonyú durva volt...

Szállástippek
Alpenhäuser Marcius csillagcsillagcsillagcsillag
A Marcius alpesi házak a Nassfeld szívében, közvetlenül a pályák mellett fekszenek, 1413 méteren. A hagyományos stílusú, kandallós házakban 2-4 és 4-6 személyes, önellátásos apartmanokat kínálnak a vendégeknek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.