Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

65 cm hó és téli időjárás Nassfelden!

2011.12.28.

Igen jó körülmények várják jelenleg a síelőket és a snowboardosokat Karintia legjobb síterepén, Nassfelden. Nassfeld teljes mértékben felkészült az ünnepekre: 65 cm hótakarót mérnek, és december 26-tól az összes felvonót üzembe helyezték.
A több mint 100 kilométernyi pályarendszer - köztük a 7,6 km hosszú "Carnia" lesiklópálya is - tökéletes állapotban van, és a stabil időjárási viszonyoknak köszönhetően kellemes téli hőmérséklet, napsütés, és némi havazás is ígérkezik az elkövetkezendő napokra.

Nassfeld Budapesttől kb. 560 km-re található, majdnem végig autópályán megközelíthető, Karintia legnagyobb síterülete: összesen 30 sífelvonóval rendelkezik, amelyekkel 110 km hóbiztos pálya síelhető be. A régió Ausztria tíz legjobb síterülete között szerepel! Az Alpok leghosszabb kötélpályája, a Millenium Express kényelmes és biztonságos kabinos sífelvonóval a csupán 17 perc alatt feljuthatunk 1919 m tengerszint feletti magasságra, a havas csúcsok birodalmába. Nassfelden szívesen látják a magyar vendégeket. Ezt bizonyítja, hogy a régió külön magyar Nassfeld Irodát hozott létre Budapesten, ahol 5% kedvezménnyel vásárolhatják meg az utasok a síbérletet. További infó kérhető a magyar@nassfeld.at e-mail címen.
KOMMENTEK

Szállástippek
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tolnaricum apartmanok
A Tolnaricum Apartmanok a Nassfeld Síközpont vonzáskörzetében (18 km a Millennium Express Sífelvonó) Köstendorfban találhatók, 10 km-re Hermagortól, napos és csendes környezetben, kilátással a hegyekre és a Pressegger tóra.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Gartnerkofel
A modern Almresort Gartnerkofel egy abszolút pályaszállás a nassfeldi sírégió Gartnerkofel részén. A szállás 3 különböző apartman típussal rendelkezik, némelyikük saját szaunával felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.