Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeld: havazás után már 125 cm vastag a hóréteg

2015.02.25.

Nassfelden 20 centiméter hó esett az elmúlt napokban, így Karintiában egyedülálló mennyiségű, 125 centiméter vastag hó van jelenleg a tartomány legnagyobb síterepén. Mind a 30 sífelvonó üzemel és a 110 km-es síterep tökéletes hóviszonyokkal rendelkezik.
Több mint 20 centiméter friss hó esett Karintia első számú síterepén, Nassfelden, így 125 cm fölé növelve a hótakaró vastagságát a 110 km-es síterepen.

Kép: Nassfeld / Facebook
Kép: Nassfeld / Facebook
A "Volker" ciklon több mint 20 cm friss havat hozott Nassfeldre, álomszerű feltételeket teremtve a síelőknek és snowboardosoknak.

Az első számú karintiai síterep, Nassfeld ezzel a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterepének minősül. Ennek oka, az adriai légáramlatok, amelyek jeges, fehér pompával díszítik a Karni-Alpokat - és a földközi-tengeri "Volker" ciklon, ami hatalmas hatással van a nassfeldi nagy mennyiségű havazás előidézésére.

Kép: Nassfeld / Facebook
Kép: Nassfeld / Facebook
Jelenleg több, mint 20 centiméterrel nőtt a hóréteg, ami Nassfeldet csodálatos behavazott téli tájjá változtatta több mint 125 centiméteres hóréteggel. Mind a 30 sífelvonó felvonó üzemel és a 110 km-es síterep tökéletes hóviszonnyal rendelkezik.
KOMMENTEK

Szállástippek
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhäuser Marcius csillagcsillagcsillagcsillag
A Marcius alpesi házak a Nassfeld szívében, közvetlenül a pályák mellett fekszenek, 1413 méteren. A hagyományos stílusú, kandallós házakban 2-4 és 4-6 személyes, önellátásos apartmanokat kínálnak a vendégeknek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.