Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ajándék a hölgyeknek és a családoknak Nassfelden

2012.02.10.

Ajándék a hölgyeknek és a családoknak Nassfelden Valentin napon minden hölgy vendég egy pohár pezsgőt és egy szál rózsát kap ajándékba a Millenium-Express hegyállomásánál vagy a Gartnerkofel felvonó tetejénél, megköszönvén hogy Karintia első számú síterepét, Nassfeldet választották február 14-én is.
A karintiai sírégió másik kedves meglepetése, hogy szombatonként minden család úgynevezett "Schlemmerbonus" ebédkupont kap a síjegyek mellé. Az egy gyermekes családok egy 10 euró értékű utalványt kapnak a bérletek megvásárlásakor, amit a helyi hüttékben és éttermekben használhatnak fel. A két- vagy többgyermekes családok jutalma 15 euró kedvezményre jogosító kupon!
Nassfeld gőzerővel üzemel: az összes lift és felvonó jár, 110 km-nyi pálya síelhető, köztük a 7,6 km hosszú lesikló pálya is kitűnő állapotban van, több mint egy méteres hótakaróval!
KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓ
Chalet Kammleitn
Tradicionális alpesi panzió Karintiában, a nassfeldi sítereptől 4 km-re. 2, 3 és 4 ágyas szobák félpanziós ellátással, szaunázási lehetőséggel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhäuser Marcius csillagcsillagcsillagcsillag
A Marcius alpesi házak a Nassfeld szívében, közvetlenül a pályák mellett fekszenek, 1413 méteren. A hagyományos stílusú, kandallós házakban 2-4 és 4-6 személyes, önellátásos apartmanokat kínálnak a vendégeknek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.