Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

MURAU 27 - Ez már történelem

Avagy mit keres a We will rock you a hegy lábánál?

2019.03.05.

Ha egy esemény 1993 óta minden évben megrendezésre kerül, ráadásul ez egy sí és snowboard verseny, akkor azt már lehet történelminek nevezni. Az immár 27. éve, a Murau melletti Kreischbergen megrendezett Dockyard Havas Szezonzáró a snowboard magyar bajnokságból nőtte ki mára egy átfogó téli fesztivállá.
Persze a szó nemes értelmében, hiszen itt a sportok kapják a főszerepet, de délutáni közönségprogramok és az esti bulik vagy közös szezonzáró vacsora sem marad ki a menetrendből.

Síben az Atomic GS magyar kupa és a Sícross magyar bajnokság mellett a kedvelt párbaj, a parallel szlalom kerül megrendezésre. A deszkások 2 alpesi számban vívnak bajnoki küzdelmeket, de lesz látványos boardercross is. Emellett a fiataloknak egy slopestyle verseny is befért a programba!
Nem fognak unatkozni a "hobbi" síelők sem, hiszen a profik mellett 2 számban amatőrök is kipróbálhatják a pályát és délutánonként sportos havas programok is várják a rendezvényközpontban a síelésben megfáradt honfitársainkat. Esténként magyar DJ foglalja el megszokott helyét a bulikban, ahol az egyik estén a nagy sikerű film apropóján a Queen slágerei játsszák majd a főszerepet. A hó miatt egy percet sem kell aggódni, hiszen Kreischbergen híresen jól készítik elő a havat a márciusi melegebb napokra, így még egy évben sem kellett lemondani a versenyeket. Az utolsó estén az immár megszokott hangulatos közös szezonzáró vacsora előzi meg a záróbulit.
A nevezők továbbra is kedvezményesen - akár 20%-kal kedvezőbben - vásárolhatnak bérletet, így érdemes elindulni akár amatőrként. Szállások ilyenkor már inkább lemondásokból vagy kicsit a hegytől távolabb foglalhatóak. Ezen a héten él még a kedvezményes előnevezés, amit akár a www.muraumarcius15.hu oldalon is megtehetünk, ahol a részletes program és minden egyéb info megtalálható!

Az esemény hivatalos oldala: www.muraumarcius15.hu
A verseny FB oldala: https://www.facebook.com/1095699940440109/

Dockyard Havas Szezonzáró

2019. március 14-17. Murau, Kreischberg
  • Március 14. csütörtök - Atomic SÍ GS Magyar Kupa
    Sí GS Magyar Kupa
    Bankár Mulató

  • Március 15. péntek - Paralell Szlalom
    Snowvoard PSL OB
    Sí PSL
    Queen of the night party

  • Március 16. szombat - Snowboard PGS, Slopestyle
    Snowboard PGS OB
    Slopestyle verseny U16-ig
    Aprés Ski: O’Neill Hill Run, Hófoci. Ollie Jam
    Szezonzáró vacsora
    Záróbuli

  • Március 17. vasárnap - Sícross, Boardercross OB
    Sícross OB
    Boardercross OB
KOMMENTEK

Szállástippek
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.