Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gemeindealpe és Puchberg: síelés gyermekáron

2008.11.26. Stánicz Balázs

Gemeindealpe és Puchberg: síelés gyermekáron Sorra nyitnak ki a közelebbi és távolabbi osztrák síterepek. Némelyik síparadicsom kedvező bérletárakkal csalogatja a síelőket és hódeszkásokat; ilyen Gemeindealpe és Puchberg is.
Igazi nyitási lázban égnek az osztrák síterepek. Aki nem nyit ki ezen a hétvégén, azoknak döntő többsége december első hétvégéjén biztos megteszi ezt.

Aki olcsón szeretné megúszni a síelést, annak a jövő hétre két ajánlatunk is lenne, ráadásul mindegyik a határ közeli régióban; Alsó-Ausztriában. A Mariazelltől mindössze egy hógolyódobásnyira fekvő Gemeindealpén december 5-én, azaz pénteken minden felnőtt gyermekáron síelhet. Ez azt jelenti, hogy a napi jegy mindösszesen 13 euróba fog kerülni.

A Schneeberg lábánál fekvő Puchberg is hasonló akciót tartogat, méghozzá december 6-ra (szombat). Puchberg ekkora hirdette meg a "két órát fizet egész napot síel" akcióját. Ennek keretében felnőtteknek 15, míg gyermekeknek 9 euró lesz az egész napra érvényes síjegy.

Ami a havat illeti, aggodalomra semmi ok, hiszen a Gemeindealpe tetején jelenleg egy méteres a fehér takaró vastagsága. Ráadásul a hétvégén további havazásokra lehet számítani.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Aktivhotel Weisser Hirsch csillagcsillagcsillagcsillag
A szálloda Mariazell központjában, 150 méterre az új kiskabinos lifttől, 55 szobával, wellness részleggel várja Vendégeit. Egyágyas, kétágyas, családi vagy akár összenyitható szobák is foglalhatók, büféreggelivel vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Waldhäuschen apartman
2023-ban felújított romantikus 60 nm-es házikó az Erlaufsee közelében, az erdő szélén, a Bartelbauer Gasthof üzemeltetésében. A Gasthof és a Mariazell-St. Sebastian-i sípálya 1,9 km-re található a házikótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bartelbauer panzió csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű panzió a St. Sebastiani gyakorlólift és négyüléses lift közvetlen szomszédságában, félpanziós ellátással, játszószobával. Igény esetén 2-5 fős apartmanok is foglalhatóak a melléképületben, 70 m-re a panziótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.