Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bode Miller jövő héten ismét versenyez

2009.11.03. Bata Attila

Bode Miller jövő héten ismét versenyez Bár az amerikai fenegyerek az év első alpesi Világkupa versenyét kihagyta, azonban azok, akik a versenyt az Eurosport közvetítésében követték mégis többször láthatták őt a szünetek között leadott reklámokban, mint bármelyik versenyzőt. Két hét múlva Finnországban Bode Miller is rajthoz áll.
Bode Miller szeptember 24-én jelentette be, hogy ismét versenyez, és egyben ismét az amerikai válogatott rendelkezésére áll. A 2006-os Olimpia utáni kölcsönös sértődéseken úgy tűnik még nem igazán tette túl magát sem Miller, sem az amerikai csapat, hiszen az erre vonatkozó kérdéseket gondosan kerülték, de látszólag szent a béke, hiszen Miller nélkül csak Ligety hozhatna érmet az amerikai férfi csapatnak.

Miller október vége óta Ausztriában edz, a söldeni futam nagyon nem hozta lázba, a kitzbüheli szállásán azért tévében megnézte a versenyeket. Ha az Eurosportot nézte, akkor gyakran láthatta magát abban a reklámban, amelyet az olasz Trentino régió még áprilisban rögzített vele. Trentino, azon belül is a Paganella síterep, szerződést között az amerikai válogatottal, amely itt készülhet az Olimpiára decembertől.

Miller, saját bevallása szerint, két hét múlva olyan állapotban lesz, hogy a november 15-i versenyen, a finnországi Leviben, ismét versenyezni fog. Érdekesség, hogy a versenyre egy németországi fedett csarnokban fog majd felkészülni.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.