Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton 50 cm hóval nyit a Sípark!

2008.11.29. sielok.hu

Szombaton 50 cm hóval nyit a  Sípark! Hatalmas hóeséssel kezdődik az elősíszezon a Mátrában. Amíg az ország nagy részén csak eső esik, Mátraszentistvánban újabb 6 cm friss hó hullott a pályákra szombaton reggel. A Sípark szakemberei, a heti hóágyúzás után 50 centiméter, tömör, gépekkel kezelt hóréteget varázsoltak a pályákra.
Mától nyitva van a 4-es és az 5-ös pálya, a csákányos lift, valamint az oktatópark. Kedvezményes napijegyekkel, ingyenes parkolással és étteremmel várják a csúszni vágyókat szombaton és vasárnap 10-től 17 óráig.

A 2008/2009-es szezonban is rengeteg újdonsággal, illetve programmal várja az idelátogatókat a Sípark. Az idei szezon legnagyobb attrakciója a 130 m hosszú Snowtubing-pálya, ahol kicsik és nagyok egyaránt száguldhatnak lefelé, egy külön erre a célra kifejlesztett "gumifánkban". A szezon újdonsága továbbá, az idén telepítésre kerülő Skidata KeyMotion beléptető rendszer, ezzel is fejlesztve a Sípark infrastruktúráját és a jegyeladás gyorsítását. A hóágyúrendszer is fejlesztés alá került, új szivattyúház és még több hóágyú biztosítja majd a kiváló hóviszonyokat és hóbiztonságot. 2009 január közepétől pedig egy igazi különlegesség várja a snowtubing kedvelőit, a 65 m hosszú varázs szőnyeg (wonder carpet) ami a lehető legkényelmesebben szállítja őket a pálya tetejére!

A 2008/2009-es szezon fejlesztései:
  • Snowtubing-pálya (130 m)
  • Wonder carpet - Varázsszőnyeg (mozgójárda) 2009. január közepétől
  • 2 db ÚJ nagyteljesítményű, SMI (Polecat) amerikai hóágyú
  • Új 120 m-es oktató pálya (9-es pálya)
  • Skidata beléptető rendszer
  • A Sípark weblapja is megújult, friss információk, új képek az előző szezonról, Hó-Showról, az idei fejlesztésekről, az első hóesésről és az első hóágyúzásról! A honlapon a webkamera is újra indult, ahonnan mindenki tájékozódhat az aktuális hóhelyzetről itt: http://www.sipark.hu/webkamera.html
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.