Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megkezdődött a havazás Magyarországon

2013.03.14. MTI / sielok.hu

Az előrejelzéseknek megfelelően ma hajnalban a Dunántúlon elkezdődött a lehűlés. Reggel óta havazik a Dunántúlon, valamint az Északi- Középhegység magasabb részein. Az előrejelzések szerint ma estig átlagosan 15-20 cm friss hó hullhat, hétvégén több hazai pályán is lehet majd síelni.

Úthelyzet

Tükörjég alakult ki az M1-es autópályán Győrtől keletre - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-vel, a járművezetőktől fokozott figyelmet kérve. Kocsis Tünde elmondta: több kisebb baleset is történt már a jegesedés miatt az autópálya Győr és Komárom közötti szakaszán, de a közeli 1-es úton biztonságosan lehet közlekedni.

Vasvár térségében hófúvások, Szombathely környékén pedig hókásás utak nehezítik a közlekedést Vas megyében - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője csütörtökön az MTI-t. Pécsi Norbert Sándor közölte: a Nyugat-Dunántúlon mindenütt havazik, viharos erejű szél fúj, egyre téliesebb útviszonyokra kell felkészülniük a közlekedőknek. A meteorológiai szolgálat honlapja szerint az erős szél miatt Vas, Zala, Veszprém és Somogy megyére narancssárga, vagyis másodfokú riasztást adtak ki.

Eplény

A Síarénában erősen havazik a völgyben és a hegyen is. A webkamerák képein az látszik, hogy hóágyúkkal is rásegítenek a havazásra, holnaptól itt is lehet ismét síelni.

Havazás a Mátrában

Reggel óta havazik a Mátrában. A lehető legjobbkor jött a havazás. Mátraszentistván jelenleg is nyitva tart, Kékestető pedig holnaptól nyit ki a hétvégére.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.