Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistvánban bíznak a március 15-i síelésben

2013.03.05. 2013.03.11. Kőrösi Gergő (sipark.hu) | frissítve: 2013.03.11.

Mátraszentistvánban bíznak a március 15-i síelésben "Még nem ettte meg a kutya a telet!" A Síparkban rekordmennyiségű havat halmoztunk fel a szezon folyamán, több olyan tartalék dombunk van, melyekből több ezer négyzetméternyi felületre tudjuk pótolni a havat.
A hét második felében tavaszias idő, akár 0 fokos meleg és eső is várható, ezért úgy döntöttünk, hogy a hótartalékainkhoz nem nyúlunk csak majd hétfőn (ekkor jön vissza a hideg) és az eső által megtépázott pályákat rendbe rakjuk.

Reményeink szerint a sok-sok eső (akár 30 mm) ellenére, a jövőhéten újra kiváló pályákon lehet majd csúszni. A pályák közül biztosan megtudjuk menteni a Sípark teljes felső részét, a 4-es hosszú pályát és a 3-ast is. Ezeken méteres hóvastagságunk van. Az 1-es pálya felső része várhatóan péntekig fogja bírni. Jó hír még, hogy most csütörtöktől utószezoni árakkal fogunk tovább üzemelni még a hó kitart és lehet síelni!

Tehát nagyban és nagy reményekkel készülünk a március 15-i hosszúhétvégére, hiszen nem volt még olyan szezonunk ahol a "Sítalpra magyar!" jelszóval ne rendeztük volna meg a kokárdás sízést és a fáklyás nemzeti csúszást!
Lesz ingyenes síoktatás vasárnap, magyar zenék, magyaros ételek, kokárdás sízés, egyedülálló nemzeti színű esti sípálya, valamint idén harmadszorra rendezik meg a Sípark Kupát, pénteken.

Az előrejelzések nagyon biztatóak a jövő hétre, szibériai hideg (akár -10 fok), friss természetes hó és még több friss hóágyúzott hó várja majd a Síparkba érkező vendégeket!

KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.