Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes bérletek márciustól a Tátrában

2009.02.19. Bata Attila

Kedvezményes bérletek márciustól a Tátrában A közös üzemeltetőhöz tartozó Alacsony- és Magas-Tátra síterepeit márciustól már közös bérlettel is lehet használni egészen a szezon végéig. A tavaszi bérlet érvényes többek között Chopok mindkét oldalára, valamint Tátralomnic környékének pályáira, ahol gyakran még májusban is lehet síelni.
A Tavaszi Bérletnek elkeresztelt konstrukció keretében 2-től 7-napig érvényes bérleteket lehet venni, a legjobban akkor járunk, ha hétnaposat vásárolunk, amely 91 euróba kerül, így egy nap tátrai síelés már 13 euróból kijön. A síbérletek az alábbi sícentrumokra érvényesek: Chopok-észak és Chopok-dél, Tatranská Lomnica (Tátralomnic), Jamy, Starý Smokovec (Ótátrafüred), Jakubkova lúka és Liptovská Teplička.

A kétnapos felnőtt jegy 38, a háromnapos 57, a négynapos 64, az ötnapos 69, a hatnapos 78, és a hétnapos 91 euróba kerül. A tavaszi bérletet nem kötelező egymást követő napokon felhasználni, megvásárolni az érvényesség első napjától, azaz 2009. március 9-től lehet a felsorolt síterepek pénztáraiban vagy az interneten.

A hóviszonyok miatt nem kell nagyon aggódni, hiszen a korábbi gyengébb havas szezonok alatt is május közepéig lehetett síelni a Lomnici-nyeregben, és tavaly Chopok-délen is nyitva voltak a pályák április második feléig.
KOMMENTEK

Szállástippek
Grandhotel Jasna csillagcsillagcsillagcsillag
Chopok észak egyik "legleg" szállodája közvetlenül a sípályák mellett, 50 méterre a kabinos lift állomásától! 1-4 fős szobák standard és deluxe felszereltséggel. Wellness: medence, szaunák, gőzfürdő, kültéri melegvizes jacuzzik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Jasná Deluxe Centrum Faházak csillagcsillagcsillagcsillag
Elegáns, alpesi stílusú, luxus, pályaszállás apartmanok Chopok Grand kabionos felvonójától 50-100 méterre 2-6 fő részére. A faházak egy részében saját kis wellness részleg szaunával, pihenőszobával és kültéri pezsgőfürdővel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Hotel Bystrina csillagcsillagcsillag
Erdőszéli wellnesshotel a Deménvölgyben, Chopok-Jasná síterepétől 6,5 km-re. Két-, háromágyas és családi szobák reggelivel, egyéb ellátás a szomszédos étteremben rendelhető. Szolgáltatások: szaunák, pezsgőfürdő, fitneszterem, játszószoba, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.