Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eheti szlovák pályakörkép nyereményjátékkal

2009.01.23. Bata Attila

Eheti szlovák pályakörkép nyereményjátékkal Ezen a héten Szlovákiában körülbelül száz síterep tart nyitva. A körülmények a hétközi esőzés miatt romlottak a legtöbb pályán. Jelenleg érdemes a magasabban fekvő síterepeket választani. A cikk végén, helyes válaszadóink között tálei nyereményeket sorsolunk ki, amelyet a szezon végéig lehet felhasználni.
Hazánkhoz hasonlóan Szlovákiában is kiadósan esett az eső. A síterepek nagy részén 5-10 centiméterrel zsugorodott össze a hóréteg vastagsága, a hó minősége is romlott, a legtöbb terepen jobbára a nedves, vizes műhavat találjuk. Néhány kisebb – a hazai sízők részéről kevésbé látogatott -síterep kénytelen volt ideiglenesen bezárni.

Ahol nyitva tartanak, ott sincs túl nagy forgalom az utóbbi napokban. A hét elején még jó pályaviszony között, sorbaállás nélkül lehetett a legtöbb pályán síelni. A SME napilap szerint a magas-tátrai pályák szinte kongtak az ürességtől. A sípálya mellett üresek a parkolók, bezártak a büfék, és a kölcsönző is csak ideig-óráig van nyitva. Jamy síterepén hétfőn, egész nap összesen hárman síeltek, a helyiek szerint jelentősen csökkent a síelők száma a tavalyi év hasonló időszakával összehasonlítva.

Várhatóan hétvégére ide is megérkezik a havazás, akkor valószínűleg ismét javulás következhet be a pályák állapotában. Addig is érdemesebb a magasabban fekvő síterepek felé venni az irányt, ahol jobbak a hóviszonyok.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Még nem kell teljesen temetni a telet, ezért jól jöhet egy 2009. március 31-ig felhasználható szállásutalvány a Golf vagy a Stupka szállodában Tálén. Az alábbi három kérdés helyes megfejtői között egy kétszemélyes két éjszakára szóló ingyenes szállást sorsolunk ki. A szállást bármelyik vasárnap és hétfő este lehet igénybe venni a wellness-központ használatával. A szálláshoz két darab kedvezményes árú (- 20%) síbérlet is tartozik.

1. Melyik hegységben található a Tále síközpont és golfpálya?
A helyes válasz: Alacsony-Tátra

2. Hány sífelvonó található Tálén?
A helyes válasz: 6 húzólift

3. Mikor van villanyfényes esti síelési lehetőség?
A helyes válasz: minden kedden és pénteken 18:00 - 21:00 óráig

A nyertes: Alexy Norbert, Vác
Köszönjük mindenkinek a válaszok beküldését. A nyertes számára az utalványt postán küldjük el. Aki nem nyert, ne csüggedjen! Hamarosan újra lesz hírekbe rejtett nyereményjáték, ezért (is) érdemes tehát rendszeresen olvasni a sielok.hu híreit.
KOMMENTEK

Szállástippek
Chata Zázvor
Skandináv típusú, fából épült turistaszállás Chopok/Jasná sípályáinak déli oldalától 1300 méterre. Szobák közös fürdőszobával és apartmanok saját fürdővel. Szolgáltatások: reggeli, bár/étterem, társalgószoba, sítároló, síkölcsönző, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Stupka csillagcsillagcsillag
3 csillagos szálloda az Alacsony Tátrában, Tále síközpontban wellness részleggel (medence, szauna, jacuzzi). Reggelis ellátás igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.