Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Deszkás találkozó a kapruni gleccseren

2011.04.14. Árvay Sándor

Deszkás találkozó a kapruni gleccseren Negyven centis friss fehér lepel takarta be a hét elején a lejtőket, vastag hósapka fedi a sziklákat, így ideális viszonyok várják az idényzáró slopestyle fesztivál szereplőit. A Kitzsteinhorn Ride On deszkás találkozó jelszava: a telet sohasem lehet megunni!
A helyszín Ausztria egyik legismertebb síterülete, a Kaprun-Kitzsteinhorn-sportközpont, ahol a 3000 méter magasságban tündöklő hó- és jégbirodalom csodálatos panorámaként tárul a látogató elé. Mindehhez most különleges élményt kínál a téliesre fordult időjárás is, hiszen friss porhó takarja a pályákat, az Alpincenter környékén 140, a gleccseren 230 centis hó van most is, de a hét vége előtt még újabb havazás várható, s a hőmérséklet is a zord napokat idézi a -5, -14 fokos értékekkel.

A Kitzsteinhorn Snowpark április 16-17-re hirdette meg a hódeszkások számára a hagyományos Ride On fesztivált. A slopestyle vetélkedőn 4000 eurós pénzdíjat osztanak szét a legjobb szereplők között, a tüzes hangulatról DJ Beats és több zenekar is gondoskodik, miközben a freestyle-világot megörökítő filmeket, fotókat is megszemlélhetnek a szezonzáró találkozó vendégei. A részvétel ingyenes, ám a rendezők csak az első száz jelentkező nevezését fogadják el, így aki még nem regisztrált, érdemes gyorsan megtennie - www.qparks.com -, nehogy lemaradjon a trükkök bemutatásának lehetőségéről. Ezzel együtt az érdeklődőket, a versenyen kívüli snowboardosokat is nyitott kapuk várják a színvonalas snowparkban, ahol nagyüzem lesz ezen a hétvégén is.
KOMMENTEK

Szállástippek
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.