Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kiszélesítik a 7-es pályát Eplényben

2013.10.18. Intersport Síaréna

Az utóbbi hetekben megtudhattuk, hogy új ülőlift épül Eplényben, és hogy kivilágítják a népszerű hetes pályát. Továbbá azt is elárulták, hogy óriási induló területet hoznak létre a hegy tetején és megtudtuk, hogy megnövelték a víztározó kapacitást.
A 7-es pálya környékén azonban nem csupán a világítás lesz az újdonság. A csodás carving pályát ugyanis további 15 méterrel megszélesítik. Ezzel a fejlesztéssel óriási léptékben nő meg a kezdő síelők számára alkalmas terület.

A fóliázott tárolót megnövelték 2700 köbméterrel és most az előtározón van a sor. Az előtározó tó befogadóképességét további 3000 köbméterrel megemelik, így még több vizet lehet elraktározni a hógyártáshoz.

A felvonókról is ejtsünk néhány szót! A 3-as csákányos felvonót elektronikusan átalakítják a nagyobb üzembiztonság és a nagyobb kapacitás érdekében.

A ragyogó téli időben egy új éttermi teraszról élvezhetjük a bakonyi levegőt és a Holle Anyó kiváló konyháját. Az étterem és a jegypénztár között 50 fő részére készítenek szabadtéri éttermi teraszt. Azért, hogy a parkolás még a tavalyinál is gördülékenyebben történjen, a 2012-ben megalkotott „Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszert idén még tovább fejlesztik. A „P+K” így még több hatékonyabban működik majd.

Már most bebiztosíthatjuk magunkat a télre sí szempontból. Október 27-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Nordica Síaréna szezonbérletek. Megéri élni a lehetőséggel.

KOMMENTEK
Maros Péterné | 2013.10.18. 08:29
NAgyonörülök a lehetőségnek, hogy nem kell messzire utazni ahhoz, hogy síelhessek.
kócos | 2013.10.19. 17:34
A természetfelelőssel hosszútávú együttműködést is kötöttek. Csodálatos, amit 2-3 éven keresztül fejlesztettetek.

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.