Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kincskeresés lesz a svájci Grindelwaldban

2013.02.22.

Kincskeresés lesz a svájci Grindelwaldban A svájci Jungfraui sírégióban található Grindelwald-First síterepe idén először egy kincskeresőjátékkal zárja a szezont. 2013. március 30-án lesz a nagy esemény, melyen a fődíj egy X1-es BMW lesz, emellett többek között Stöckli sílécek, elektromos kerékpár, valamint szezonbérletek találnak gazdára.
A kincskeresés március 30-án, szombaton 11.00 órakor indul és 14.30-ig tart, és a szervezők egy körülbelül 100x100 méteres területen 30 kincsesládát rejtenek el a hóban. A játék után 16.00 órakor kezdődik a díjátadóval egybekötött szezonzáró buli a Stählisboden hüttében.

A kincskeresés ("Ich bin ein Schatz, holt mich hier raus!") a Firstbahn AG és a BMW közös játéka, a részvétel ingyenes, de 6 és 14 év közötti gyerekek csak felnőtt felügyelete mellett vehetnek részt benne. A kincskeresőkre 30 értékes nyeremény vár: a BMW X1 mellett egy Flyer elektromos kerékpár, két pár Stöckli síléc, szezonbérletek és sok más találnak majd gazdára.

A nyeremények pontos listája itt elérhető.

Jelentkezni minél hamarabb érdemes a www.jungfrau.ch/schatzsuche címen, ugyanis a résztvevők száma 500 főben korlátozott. A játék helyszínére való érkezéshez síjegy vagy hegyivasút-jegy szükséges.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.