Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes szezonvégi síelés Eplényben

2015.03.26. Intersport Síaréna

A mostani lesz az utolsó síhétvége a Nordica Síarénában. Érdemes kihasználni a lehetőséget és csúszni egyet a tavaszi időben. Ezen a héten minden nap 09:00-tól 17:00-ig tart nyitva a pálya. Üzemel az 1-es csákányos felvonó és a T1-es oktatólift. Az 1-es pálya alsó szakasza és a tanpálya síelhető.
A hó tavaszias, foltos, helyenként kopott. Ennek megfelelően az árak a hétvégén a következőképpen alakulnak. 18 év alatt minden vendég számára ingyenesen biztosítják a felvonójegyet, 18 éves kor felett pedig féláron lehet síelni.

Utolsó napok Eplényben
Utolsó napok Eplényben
Hétfőn és kedden zárva tart a sípálya, és az utolsó sínapot szerdán, április elsején tartják. Aznap vendégül látják a helyi óvodásokat egy szezonzáró, oktatással egybekötött síelésre, délután pedig egy igazán különleges eseménnyel búcsúztatják a telet. Sítriatlont tartanak, ahol három versenyszámban tehetik próbára magukat a versenyzők.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.