Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun és Tignes gleccsere is kinyit a hétvégére!

2014.10.03. Bata Attila

Két újabb nagyágyú csatlakozik a már üzemelő síterepekhez az Alpokban ezen a hétvégén. Már sokan várják a közkedvelt kapruni (Kitzsteinhorn) gleccser pénteki megnyitóját. A Tignes feletti gleccser (Grande Motte) megnyitásával pedig az első francia síterep nyílik meg az idei szezonban!
Már szeptember 24. óta biztosnak tűnik, hogy október 3-án, pénteken lehet síelni a salzburgi Kitzsteinhorn gleccseren. Az első napokban a Keels lift melletti pályákat lehet majd használni. Az igazi, hivatalos megnyitóra egy zenei fesztivállal majd a november 7-9-i hétvégén kerül sor, a részletes program itt található.

A jelenlegi időjárási előrejelzések szerint a következő napokban jobbára napos idővel számolhatunk a gleccseren, amelyet csak rövidebb időszakokra szakít meg majd felhősödés vagy csapadék.

Szombaton, október 4-én nyílik meg az első francia síterep, a Tignes feletti Grande Motte gleccser. Itt 3032 és 3456 méter között körülbelül 20 kilométernyi pályát ígérnek az üzemeltetők. A lentebbi, Tignes / Val d’Isére, pályák megnyitására még november végéig várni kell.

Az Alpok további nyitva tartó gleccsereiről itt írtunk korábban
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.