Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Itt a tél: őrült orosz városi síelés egy autóhoz kötve

2014.10.23. 2014.10.25. Bata Attila | frissítve: 2014.10.25.

Úgy tűnik még Oroszországban is meg tudja lepni a hó a városüzemeltetőket. Tyumeny városában nem takarították el a havat, és ezt használta ki egy őrült arra, hogy magát odakösse egy autóhoz, és sílécen húzassa magát a belvárosban. A rendőrök nem örültek ennyire a csúszásról készült videónak.
Tyumeny egy félmillió lakosú város valahol Nyugat-Szibériában, Moszkvától 2000 kilométerre, keletre. Az esetről hírt adó orosz újság szerint, a helyi közterület-fenntartóknak köszönhetően, akik nem tudták eltávolítani a havat, újabb őrült videó készülhetett a városban.

Ahogy a videóban is látható, esti forgalomban egy síelő húzatja magát egy autóval és így közlekednek a belvárosi forgalomban. Néha nagyon is közel kerül egy-egy autóhoz. A videó azzal zárul, hogy a síelőnek meg kell állnia a piros lámpánál, majd az újrainduláskor bukik egyet.

Egy kis orosz esti városi síelés
A helyi rendőrség nem volt elragadtatva a videó láttán. A szóvivő szerint a sofőr jogosítványát be kellene vonni, a síelőt pedig pénzbüntetésre kellene ítélni ilyen cselekedetért. Persze az is igaz, hogy hozzászokhattak már ilyesmihez, hiszen ez a város valahogy vonzza az őrülteket. Korábban már került fel hasonló videó egy másik síelővel, egy hódeszkással, sőt, egyszer még egy csónakot is húztak maguk után a hóban.

A videó megosztotta a helyi lakosokat is. Voltak, akik jó poénnak fogták fel, sokan elítélték a síelőt a veszélyes mutatványért, de a legtöbben arra használták fel az alkalmat, hogy kritizálják a hóeltakarítók munkáját. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.