Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ismét nyitva a visegrádi sípálya!

2015.01.28. Gutbrod Rezső

Az utóbbi napok havazásai és a hóágyúk segítségével ismét meg tudtuk nyitni a pályákat. Reggel 9-től, szokás szerint este 9-ig vagyunk nyitva pályavilágítással, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal.
Esti sízéshez 17 órától tervezzük a 3/A pálya megnyitását is az új Doppelmayr tányéros liftünkkel, természetes hótakaróval. A pályák lankás részein még sajnos nem tudtunk hóágyúzni, de ott a természetes havat gondosan betapostuk síszánnal, ami szépen ki is fagyott, így jó körülmények között várjuk a hozzánk látogatókat. 

Hétköznapi jegyárak vannak érvényben, akár 40%-kal olcsóbban lehet ilyenkor nálunk síelni, van nagycsaládos kedvezményünk, vagy választható 3+1-es akciónk, érdemes tele autóval érkezni, a sofőrnek így ingyenes lehet a csúszás. Működik minden szolgáltatásunk (sí és snowboard iskola, kölcsönző, büfé melegedővel), lehet szánkózni a természetes havas, ingyenes pályarészünkön is, így mindenki megtalálja a számítását.

Mindenkit arra kérek ne a saját környezetének időjárásából induljon ki (pl. Visegrádon a városban is alig van hó a Nagy Villám-hegyhez képest), higgyen az ország, szerintünk legjobb képet adó kameráinak, és induljon akár munka után egyet csúszni hozzánk, garantáltan nem fog csalódni.

A pénteki nap kritikus lehet, a pálya és a hétvége szempontjából (reméljük a szerencsés oldalon leszünk és ismét és havazni fog nálunk), de aki biztosra akar menni az most nem gondolkodik, hanem bepattan az autójába és ma vagy holnap kilátogat hozzánk a gyönyörű Visegrádra.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.