Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes síelés a sátoraljaújhelyi műanyag pályán!

2010.06.09. sielok.hu

Ingyenes síelés a sátoraljaújhelyi műanyag pályán! A Zemplén Kalandpark 2010. június 15 és július 15 között ingyenes síelést biztosít minden kedves érdeklődő számára az új "NEVEPLAST" műanyag borítással fedett téli-nyári sípályán!
A 2009 decemberében átadott, 9300 négyzetméter alapterületű műanyag borítású sípályán az év négy évszakán keresztül lehet síelni. A műanyag pálya az úgynevezett "NEVEPLAST" anyagból készült, amelyen a mai carving technika kiválóan alkalmazható, élvezhető, hasonló érzést ad, mintha havas pályán síelne az ember. A sífelszerelésben nem tesz kárt a műanyag viszonylagos puhasága, igény esetén némi felár ellenében sífelszerelést is kölcsönözhetünk. A különleges nyári akció a sípályára és a tányéros liftre vonatkozik, mivel ezt a két elemet egy jeggyel lehet igénybe venni. A díjmentesség nem vonatkozik a sítanfolyamra, a sífelszerelés kölcsönzésre, valamint a libegőre sem, amellyel maga a sípálya érhető el Sátoraljaújhelyről.

Javasolt a kesztyű használata, valamint térd és könyöknél hosszabb ruházat viselése (védőruházat kölcsönzésére nincs mód). A pálya látogatása csak középhaladók, vagy haladók részére ajánlott.

A felvonó a nyitvatartási idő alatt folyamatosan üzemel:
  • Hétfőtől - csütörtökig: 10:00 - 19:00 óráig
  • Péntektől - vasárnapig + ünnepnapokon: 9:00 - 19:00 óráig
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.