Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vásároljon éjszakai szezonjegyet Semmeringen!

2009.11.16. Stánicz Balázs

Vásároljon éjszakai szezonjegyet Semmeringen! Ha új felvonó és sípálya nem is épül, de az idei szezonban is több kényelmi újdonsággal várja a Semmeringi-hágó a vendégeket. Az egyik újdonság, hogy a Hirschenkogelre, ahol Európa egyik legnagyobb területű kivilágított sípályája található idén már szezonbérlet is váltható!

Jegyvásárlás az Interneten

Felejtse el a sorban állást, vásárolja meg síbérletét kényelmesen, otthonról!

Skiline, azaz mennyit síeltem

Sokan kíváncsiak az aznapi teljesítményükre. Vajon mennyi kilométert síeltem? Gyakran tesszük fel a kérdést. A Skiline rendszer segítségével egy jól sikerült nap után megnézhetjük, hogy összesen mennyi kilométert síeltünk, és melyik felvonókat mikor használtuk. Mindösszesen fel kell keresnünk a síterep weboldalát, és ott a bérletünk kódját beütjük; s már meg is kapjuk elmúlt sínapunk értékelését.

Hosszabb esti nyitva tartás és szezonkártya a villanyfényes lejtőkre

Az idei szezontól csütörtöktől szombatig este hat órától tíz óráig élvezhetjük az esti síelését minden előnyét; csend, nyugalom, kevés ember és frissen kezelt lejtők. Vasárnap és szerda között továbbra is kilenc óráig próbálhatjuk ki az esti csúszást. Aki pedig jobban vonzódik az estéhez, azoknak találták ki szinte párját ritkítóan a csak is az estékre érvényes szezonbérletet, ami természetesen az egész téli idény során érvényes.
KOMMENTEK

Szállástippek
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Cafe-Pension s`Platzl csillagcsillag
A panzió Spital am Semmering település főutcáján fekszik, közúton mindössze 450 m-re Stuhleck sípályáitól. A ház aljában kávézó, míg a felső részén 2, illetve 2+1 ágyas szobák, illetve egy 6 fős apartman található. Ellátás: reggeli, vacsora. Parkoló, Wi-Fi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.