Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jó hóviszonyok itthon is a hosszú hétvégén

2010.03.11.

Jó hóviszonyok itthon is a hosszú hétvégén A várakozásoknak megfelelően, a hosszú hétvége előtt jelentősen megnőtt honlapunkon a külföldi utakat szervező útitárskereső fórumok forgalma, de annak sem kell bánkódnia, aki itthon marad. A hazai síterepeinken is találhatunk síelésre alkalmas havat, sőt egy-két helyen a minőséggel sem lesz gond!
Az idén az a kivételes helyzet állt elő, hogy március 15-re biztosan találunk megbízható vastagságú hótakarót hazánkban, a hóágyúk és a természet közös munkájának köszönhetően.

Sípark - Mátraszentistván

A Sípark ismét nem panaszkodhat az utóbbi napok, valamint az előttünk álló időszak időjárására. Az utóbbi időben sok friss hó esett, az előttünk álló napokban pedig inkább mínuszban fog mozogni a hőmérő higanyszála. Nem csak a hétvégi három nap, de a következő hétvége síelése is biztosnak tűnik Mátraszentistvánban.

Hétvégén mindhárom napon (péntek, szombat, vasárnap) megtartják az esti síelést. Az alábbi képek a csütörtök esti havazás alatt készültek.

Nordica Síaréna Eplény

A Bakonyban ezen a hétvégén ünnepelhetik a szezon 80. napját! Az ünnepi hétvégére egyedi árakkal várják a síelőket, mindhárom napra érvényes bérlet csak 8000 forintba kerül.

Az utóbbi napokban rengeteg havat készítettek (kb. 50 cm) az üzemeltetők, és ehhez még a természet is hozzájárult egy kicsivel. A síelők hétvégén az 1-es pályát használhatják, amelyhez az ülőlifttel és a csákányossal lehet feljutni.

Kékestető

Kékestetőn is esett egy kis hó a hét közepén. A hétvégén üzemel a csákányos és a tányéros lift. Szombaton és vasárnapmegtartják az esti síelést.

Visegrád-Nagyvillám

Visegrád már sokadik újranyitásán van túl az idei szezonban. Péntektől az 1/A pálya üzemel, amíg a hó bírja a terhelést.

Nagy Hideg-hegy

Március 13-15-én a síközpont nyitva tart, több pálya és lift is üzemelni fog. Akciós jegyárakkal és grillpartyval várják a vendégeket.

Bánkút

Péntektől itt is lehet síelni. A további síelésről itt is az időjárás dönt majd.

Sátoraljaújhely - műanyag sípálya

A műanyag borítású pálya is üzemel a hétvégén.
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.