Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szlovákia után Ausztriában forgat a Havazin stábja

2011.01.08.

Szlovákia után Ausztriában forgat a Havazin stábja A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal téli kampányának sztárvendége az RTL Klub X Factor tehetségkutató versenyének második helyezettje, Takács Nikolasz. A szlovák-magyar énekes a tévécsatorna stábjának kíséretében utazott, hogy síelni tanuljon és megismerkedjen Donovaly-val.
Az eseményről a Havazinban láthatunk majd tudósítást. Jövő héten, január 19-23-ig az ausztriai St. Lambrechtbe költözik a magyar alpesi sísport apraja-nagyja. Szerdán és csütörtökön rendszeresen a népes mezőnyt felvonultató Magyar Nemzetközi Egyetemi Bajnokságot rendezik a helyszínen, várhatóan 30-40 nemzet versenyzőinek, köztük a hazai élmezőny részvételével.

Pénteken zajlanak majd a VII. MÉDIA KUPA versenyei (Fullsport SE), kizárólag amatőröknek, azon belül – bár a verseny nyílt – elsősorban a médiák körül tevékenykedők lesznek jelen. Szombaton és vasárnap pedig a Magyar Kupa sorozat részeként a Rozmaring SE rendezésében a Kovács Dani Emlékversenyre kerül sor, ahol az igazolt versenyzők mellett az amatőrök, illetve B kategóriás versenyzők is szerepelnek.
KOMMENTEK
crow | 2011.01.18. 09:38
St Lambrechtben last minute SZÁLLÁS kiadó 3-6 fő részére ideális, és csak most összesen 100EUR! http://sielok.hu/szallas/grebenzen-...apartman/ 30-345-2756
crow | 2011.01.18. 09:39
Csak egyszeri, január 19-22 (3éj) időszakra érvényes a 100EUR/3éj ár!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.