Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havas szezon, kevés vendég, bezárt Mátraszentlászló

2013.02.26. Bata Attila

Havas szezon, kevés vendég, bezárt Mátraszentlászló Tavaszba fordult itthon az időjárás, óhatatlanul is több síterep vezetőségében megfogalmazódik a gondolat, hogy érdemes-e még folytatni a szezont. Az már biztos, hogy a mátraszentlászlói síterepen az előző hétvégén lehetett utoljára síelni az idén, de az is lehet, hogy valaha az életben.
A mátraszentistváni Sípark szomszédságában található mátraszentlászlói sípálya üzemeltetői úgy döntöttek, hogy az előző hétvégével befejezik az idei szezon. A kissé titkos üzemmódban működő terepen az idén nagyon jó viszonyok között lehetett síelni, mármint annak a néhány szerencsésnek, akik kilátogatottak Mátraszentlászlóra.

Ahogy a képeken is látszik, hó volt bőven, vendég viszont viszonylag kevés. Az idén egyre kevesebben látogatták a családias pályákat, így az üzemeltetők arra kényszerülnek, hogy átgondolják, érdemes lesz-e kinyitniuk jövőre is?

KOMMENTEK
szucstamas | 2013.02.26. 21:16
Nagy kár lenne érte!!! Kifejezetten kedves, barátságos emberek üzemeltetik. Mi tavaly voltunk Szentlászlón, szinte fillérekért lehetett a gyerekeknek kölcsönözni és a síbérlet is inkább csak jelképes volt. Gyerekek szoktak itt nyáron táborozni- télen pedig bárki jöhet síelni. Kicsi, de jól karbantartott pálya- persze hóágyú nélkül. Ha valaki erre jár, akkor Mátraszentistvánból lehet feljutni a magasabban fekvő Mátraszentlászlóra. Ha esetleg a Síparkban elfogy a kölcsönzői cucc, akkor itt még mindig lehet szerezni. Persze csak ha nyitva lesz...
preislergy | 2013.02.26. 21:30
Nagy kár lenne ha bezárnának, nagyon barátságos jó kis hely.Szurkolok az üzemeltetőknek, hogy jövőre több vendég érkezzen.Talán kicsit több reklám kellene a pályának.
cannibale | 2013.02.26. 22:16
Ide miért nem jut az állami támogatásokból meg az EUs pénzekből?Sajnos sosem jártam itt.Eplény meg Mátraszentistván sztárolva van persze nem jogtalanul de az ilyen kis terepek is kell,hogy legyen létjogosultságuk.Gondolni kéne azokra is akik nem akarnak 450ft-ért 2dl teát inni..

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.