Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hatalmas szálloda építése kezdődött meg Jasnán

2022.11.02. Bata Attila

A síterep második legnagyobb szállodájának az építése kezdődött meg mostanában. Az északi oldalon, a Biela Púť parkolójában épül az új pályaszállás. Az építkezés valamikor 2025-ben fejeződhet be, addig kevesebb parkolóhellyel számoljon, aki szeretne itt parkolni.
Az új Hotel Central Jasná terve
A TMR vállalkozás 2020 novemberében kapta meg az engedélyeket a szálloda megépítésére. A munkalátok megkezdésének praktikus oka is van: az engedély két éven belül lejár, ha nem kezdik el az építkezést.

Az új Hotel Central Jasná hatalmas méreteivel a síterep központjában épül 65 millió euróból (kb. 27 milliárd forint). A hatszintes épületet 404 ágyas kapacitással tervezték, parkolóiban 250 autó fér el. A szállások egy részét üdülési jogok értékesítésén keresztül adják ki. 
Az új Hotel Central Jasná terve
Az új Hotel Central Jasná terve
Az új Hotel Central Jasná  belsőépítészeti terve
Az új Hotel Central Jasná belsőépítészeti terve
Ahol van második helyezett, ott van első is. Nemcsak az Alacsony-Tátra, hanem egész Szlovákia legnagyobb szállodájának átadása húzódik már évek óta. A lenti képen látható Hotel Damián a tervek szerint 2018-ban nyílt volna meg, de ez elmaradt, ahogy a következő években is. Az építők most azt ígérik, hogy az idei szezonra végre megnyitnak.
Kép: Damian Jasná Hotel Resort & Residences (2021 december)
Kép: Damian Jasná Hotel Resort & Residences (2021 december)
KOMMENTEK
magnum56 | 2022.11.02. 19:54
Hát én kíváncsi lennék, hogy kik a TMR tulajdonosai, és honnan van ennyi pénzük. Mert hogy a pályák üzemeltetése ennyire nem jövedelmező, arra a nyakamat tenném.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Bor apartmanok
Modern apartmanház Jasná / Otupné oldalán, 200 méterre a legközelebbi (kezdő) sípályától. Jól felszerelt, 2-5 fős, 1-2 hálószobás apartmanok közös, vagy privát szaunával, wifivel, TV-vel. Reggeli házhoz szállítás igénylehető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Repiská csillagcsillagcsillag
A szálloda egy nagy fenyőerdő közepén található Chopok-észak sípályáitól 3 km-re. Egy- és kétágyas, részben pótágyazható szobái reggelivel, vagy vacsorával foglalhatóak. Wellness: medence élményelemekkel, pezsgőfürdő, háromféle szauna, élményzuhany, fitneszterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vila Horal
A Vila Horal Demänova falu szélén található, az Alacsony-Tátra északi oldalán, Jasná sípályától kb. 10 km-re. Összesen 6 csendes, stílusosan berendezett apartmant kínál, egyenként 4-5 személy részére. Az egész házban ingyenes WIFI internet használható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.