Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gemeidealpe: látogatói rekord a hétvégén

2015.02.25. Bata Attila

A közeli, alsó-ausztriai síterep az elmúlt szombaton látogatói rekordot döntött. Az iskolai síszünet ideje alatt elért látogatói számnál is sikerült többet elérnie az utóbbi időben egyre jobban kikupálódó síterepnek. Szombaton 1475 vendéget fogadtak, ez az új napi rekord.
A szép idő megtette a hatását és rekordszámú vendég látogatott ki Gemeindealpe Mitterbach síterepére. Az érdekesség az, hogy nem sokkal korábban már megdőlt a rekord, bár ez még nem volt annyira meglepetés, hiszen a februári iskolai síszünet ideje alatt történt, ez lényegében a szezon egyik legfontosabb időszaka. 

Ez a felvétel február közepén készült
Szombaton még többen jöttek el, és a 1475 vendég már az új rekordnak számít. Az üzemeltetők szerint ezek a számok is azt mutatják, hogy jó irányba indult el a síterep, amikor folyamatos fejlesztések mellett döntött és azokat lépésről-lépésre meg is valósítja.

Szombati webkamera képe
Szombati webkamera képe
A Mariazell-hez közeli síterepet nemcsak a pályasíelők szeretik, hanem a freeriderek és a sítúrázók is szívesen keresik fel. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Waldhäuschen apartman
2023-ban felújított romantikus 60 nm-es házikó az Erlaufsee közelében, az erdő szélén, a Bartelbauer Gasthof üzemeltetésében. A Gasthof és a Mariazell-St. Sebastian-i sípálya 1,9 km-re található a házikótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aktivhotel Weisser Hirsch csillagcsillagcsillagcsillag
A szálloda Mariazell központjában, 150 méterre az új kiskabinos lifttől, 55 szobával, wellness részleggel várja Vendégeit. Egyágyas, kétágyas, családi vagy akár összenyitható szobák is foglalhatók, büféreggelivel vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
R&R Residenzen Hotel
Igényes, modern 4 csillagos szálloda wellness részleggel Mitterbach am Erlaufsee központjában, gyalogosan mindössze 450 méterre Gemeindealpe síterepétől! Mariazell: 3,5 km, Annaberg: 17 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.