Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fizetés nélkül távozott, de az interneten megtalálták

2010.03.08. Bata Attila

Fizetés nélkül távozott, de az interneten megtalálták Nem olcsó mulatság téli vakációra menni a síszünet közepén, főleg az egyik legfelkapottabb osztrák síterepen. Egy dán hölgy Flachauban töltött egy teljes hetet a gyermekeivel, majd a vakáció végén fizetés nélkül távozott a szállodájából. A szálloda az interneten rátalált a bűnösre, és feljelentette.
Egy hetet töltött a salzburgi régióban egy 48 éves dán hölgy gyermekeivel együtt. A síelés végén egyszerűen fizetés nélkül hagyta ott a szállodát, összesen 2423 eurós (kb. 640.000 Ft) számlát hagyott hátra kifizetés nélkül. A szálloda a világhálót hívta segítségül, hogy nyomára bukkanjon a fizetés nélkül ellógott vendégének. A vendég adataiból rendelkezésükre álló információk alapján – állításuk szerint – sikerült az interneten rátalálniuk a „vétkes” dán hölgyre, akit felszólítottak az adósság rendezésére.

A felszólításnak nem volt eredménye, így ezután a hölgyet feljelentették, akinek hamarosan a salzburgi bíróságon kell megjelennie, hogy tisztázza magát a vádak alól.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.