Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: olcsóbb árak, friss hó és kutyaszánverseny

2009.02.04. Bata Attila

Donovaly: olcsóbb árak, friss hó és kutyaszánverseny A hét elején két nap alatt kisebb-nagyobb mennyiségű hó hullott Donovaly-ban, amely már jót tett a pályáknak. A síterep február közepéig és március elejétől csökkentette bérletárait a magyar vendégek számára. A hétvégén megrendezik a szokásos kutyaszánhúzó versenyt.
Olcsóbb lesz a napijegy Donovaly-ban a magyar vendégek részére. Azok, akik a Patty Ski Apartman szállásait veszik igénybe, 30 százalék kedvezményt kapnak a síbérlet árából február 13-ig. A kedvezményeket februárban azok is igénybe vehetik, akik csak egy napra mennének síelni Donovalyba. Ők a Patty Ski budapesti irodájában (1077 Budapest, Wesselényi u. 24., tel: (1) 321 1040 (9-17 óra között)) februárban 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak napijegyet, mint a síterep kasszáinál. A budapesti irodában csak forintban lehet fizetni, és az iroda szabadságolások miatt február 7-től egy héten át zárva tart. A kedvezmény felhasználásával egy napijegy 18 euróba kerül majd a felnőttek részére.

Donovaly-ban a hét elején két napon át havazott, összesen kb. 15 centiméter friss hó hullott, amely jót tett a pályák állapotának. Jelenleg 40 cm a hó vastagsága.

A hétvégén rendezik meg a hagyományos kutyaszánversenyt. A február 6. és 8. között megtartandó rendezvény miatt forgalmi korlátozások is várhatóak a környéken. Ezeken a napokon a síelés zavartalan, de ajánlott minél korábban, lehetőleg reggel 9 óra előtt kiérni a síterepre.
KOMMENTEK

Szállástippek
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.