Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Harminc százalékkal olcsóbb bérletek Donovalyban!

2009.02.26.

Harminc százalékkal olcsóbb bérletek Donovalyban! 2009. március 2-án, hétfő reggeltől komoly árváltozás következik be a közeli Donovaly síterepén. A bérletárak egységesen, minden kategóriában 30 százalékkal lesznek olcsóbbak. Újdonság, hogy a 18 éven aluliak részére még olcsóbb – junior – jegy is váltható a pénztárakban.

Donovaly és Veľká Rača közleménye:

A síbérletárak 30 %-al csökkennek, Donovaly és Veľká Rača síelésre hívnak! Téli sportrajongók figyelem! Már hétfőtől, március 2-től megkezdődik az idei téli szezon kedvezményes síelése a PARK SNOW Donovaly és Snowparadise Veľká Rača központokban.

Használják ki a kiváló hóviszonyokat egy jó síelésre mindkét síközpontban, napijegyek már 18 € -tól kaphatóak! Újdonság! A 18 éven aluli (junior) vendégeinket még ennél is kedvezőbb árakkal várjuk.

Nyitva tartás naponta: 8,30 - 16,00

Éjszakai sízés naponta : 17,30 - 21,00

A bobpálya megfelelő idő esetében 11-16 óra között tart nyitva.

Korcsolyapálya ingyenesen áll mindenki rendelkezésére 9-tól 21-ig.

Ne tétovázzon, használja ki a telet a szlovák hegyekben!

További információ a www.parksnowdonovaly.eu és a www.velkaraca.com oldalakon.

Megjegyzés: További kedvezmény nem lehetséges, a kedvezményeket nem lehet összevonni. A nyugdíjasok részére ugyanaz a tarifa van érvényben, mint a diákok számára.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.