Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Disney-figurák kerültek a legújabb snowboardokra

2012.11.27. sielok.hu

Egészen merész ötlettel rukkolt elő az egyik legnépszerűbb amerikai snowboardmárka: Disney-figurákat festett a legprofibb deszkákra. A topriderek 2013-ban Miss Röfivel vagy Brekivel a boardjukon versenyeznek majd.
A Burton snowboardmárka kedvezve a kicsiknek és a nagyoknak megállapodást kötött a Disney-vel, hogy legújabb kollekciója még egyedibb legyen, mint eddig. A 2013-as évadban a Winter 13 fantázianevet viselő szérián a Disney figurák kapják a főszerepet, köztük a Toy Story népszerű karakterei, valamint a Muppet Show sztárjai: Breki, Gonzo, Animal, Dr. Fog és Miss Röfi.

A külföldi versenyzők nagy örömmel fogadták az együttműködés eredményét, a vicces rajzfilmfigurákat a deszkákon.

Mikkel Bang profi snowboardos az új lapok közül Miss Röfit választotta magának. „A muppet-es design nagyon „cool”, azonnal rákattantam" – mondta.

A Disney-kollekciónak nemcsak a felnőttek és a profi versenyzők örülhetnek, hanem a gyerekek is. A Toy Story karaktereivel ellátott deszkákat ugyanis kifejezetten a kicsiknek tervezték. A három legkisebb méretű deszkát pedig tapadós lábtartókkal és speciális hámos kiegészítővel is ellátták.

A Burton snowboard és a Disney együttműködésével egy új trend jött létre a sportpiacon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.