Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Déli pálya teljes hosszban síelhető Kékestetőn!

2013.01.18. sielok.hu

Déli pálya teljes hosszban síelhető Kékestetőn! Szombat reggel 9.00-től teljes hosszban síelhető lesz a Déli sípálya – síautóbuszok közlekednek! Ezen a hétvégén igazi téli idő várja vendégeinket és az időjárás előrejelzések további hideget és egy kis havat is jósolnak. A kékesi bekötőút jól járható.
Szombaton (jan. 19-én) teljes hosszában, az 2 kilométer hosszban síelhető lesz az ország leghosszabb sípályája, a kékesi Déli pálya. Természetesen a jól megszokott sí-autóbuszok („guruló kabinos felvonók”) is üzembe állnak és a Veronika rétről szállítják a síelőket vissza Kékestetőre.

A Kékestetői parkoló megtelte után, a kékesi bekötőút lezárásra kerül és Mátraházán lehet majd parkolni, ahonnét szintén folyamatosan közlekednek a sí-autóbuszok.

Fontos tudnivaló: Az érvényes síbérlet ára magában foglalja a síautóbuszok használatát, de csak érvényes síbérlettel lehet igénybe venni a síautóbuszokat!

A Déli sípálya felső szakaszán mind a 3 lift működik (csákányos, tányéros, húzó) ami gyakorlatilag a sorban állás nélküli síelést teszi lehetővé!

Egy nap Kékestetőn, a webkamera képei 2 percbe sűrítve
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.