Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dobogókő, Visegrád és vasárnap Eplény is síelhető

2010.12.04. Bata Attila

Dobogókő, Visegrád és vasárnap Eplény is síelhető A Budapest környéki erős havazást kihasználva beelőztek a Duna-kanyar pályái. Először csütörtökön Visegrádon, majd péntektől Dobogókőn lehetett síelni. Vasárnaptól már hóágyúzott pályával megkezdi a szezont Eplény is a Bakonyban, a Duna-kanyar két síterepe továbbra is nyitva tart a hétvégén.
Komoly hideggel és 30-40 centiméteres természetes hóval találkozhatnak azok, akik szombat reggel Dobogókőre látogatnak. A pálya nagy részét előző éjszaka leratrakolják, érdemes tehát a reggeli nyitásra odaállítani.

A hosszútávfutó magányossága után a visegrádi síelő magányáról is filmet lehetett volna készíteni, hiszen sajnos kevesen éltek a hirtelen jött lehetőséggel, a csökkentett árakkal és a nyugodt, tömegmentes síeléssel. Visegrád a hétvégén is nyitva tart, várhatóan már többen lesznek, mint az előző napokban.

Esti síelés tegnap Visegrádon
Esti síelés tegnap Visegrádon
A komolyabb hóágyúarzenállal büszkélkedő síterepeink közül Eplény nyithat ki először. Itt szombaton még a pályát építik, leghamarabb vasárnap reggel lehet síelni az egyes pálya teljes hosszában, amelyhez a négyszemélyes ülőlift közlekedik majd.

Mátraszentistvánban a hétvégén fognak neki a hóágyúzásnak és a pályaépítésnek. Ha a hétközi kisebb enyhülést és várható esőzést sikeresen átvészeli a frissen gyártott hó, akkor jövő héten szombaton, december 11-én, már a Síparkban is lehet síelni.
KOMMENTEK
PEDRO | 2010.12.04. 00:03
Nem is rossz ötlet, filmet csinálni Szivák Bandiról!
supy | 2010.12.04. 15:28
nem tudjátok hol nyílik ki a park először?
Basslovers | 2010.12.04. 22:11
Sopronban is lehet síelni! Bár nem kezelt a pálya, de lehet! A felvonó is működik! Hétvégén 9-től 5-ig, hétköznap azt hiszem rövidebb ideig.

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.