Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hódeszkás halálos ütközése ratrakkal Chopokon

2009.02.01. Bata Attila

Hódeszkás halálos ütközése ratrakkal Chopokon Vélhetően alkoholos állapotban ütközött egy lengyel hódeszkás hölgy a pályakarbantartást végző ratrakkal Chopok északi részén, már üzemzárás után. A baleset után még eszméleténél volt a hódeszkás, de kórházba szállítás közben életét vesztette.
Szombaton délután, körülbelül 16:50-kor történt a halálos kimenetelű baleset Chopok-északon, a Biela Put részen. A síterep szóvivőjének tájékoztatása szerint a pályakarbantartást végző ratrak mögött síelt le egy csoport, amelyből egy hódeszkás hölgy belecsúszott a ratrak hátsó részén található frézerbe. A lengyel hódeszkás a földre esett és azonnal mentőt hívtak hozzá.

Szemtanuk szerint a hölgy erősen alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt síelt le a hegyen, vélhetően ez komoly szerepet játszhatott a balesetben. A baleset után még eszméleténél volt és lélegzett, de később mire kórházba szállították volna belehalt sérüléseibe. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Már beszámoltunk róla, hogy szombat reggel egy kilencéves kislány esett ki az ülőliftből a Tártalomnic feletti hegyoldalban. A Čučoriedky környékén üzemelő liftből körülbelül 15-20 méter magasságból zuhant ki a kislány, akit tüdő- és bordasérülésekkel helikopterrel szállítottak először a poprádi, majd a vizsgálatok után a kassai kórházba.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Chata Chopok
A Chata Chopok egy stílusosan berendezett, modern házikó az Alacsony-Tátrában, Bystrá falucskában. Maximum 9 fő elszállásolására alkalmas, Myto pod Dumbierom-tól 1,7 km-re Tále-tól 2,8 km-re, míg a Chopok déli oldalától 8,7 km-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalets Four Leaf
Újonnan épült 2 db házikó Chopok északon, közvetlenül az új 14-es kék pálya mellett! Egyszerűen berendezett szobák LCD TV-vel és saját fürdőszobával. Bérelhető szobánként, szintenként, vagy az egész ház is egyben, max 14 fő részére!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Stupka csillagcsillagcsillag
3 csillagos szálloda az Alacsony Tátrában, Tále síközpontban wellness részleggel (medence, szauna, jacuzzi). Reggelis ellátás igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.