Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasna: megérkeztek az új lift narancssárga kabinjai

2009.11.01. Bata Attila

Jasna: megérkeztek az új lift narancssárga kabinjai A Chopok északi oldalán lázasan folyik a munka, hogy Szlovákia idei egyik legkomolyabb síterep fejlesztése időben elkészüljön. A síterep keleti oldalában található Otupné – Brhliská lift egykori tűzpiros színű kabinjait a napokban kezdik el kicserélni a Doppelmayr narancssárga gondoláira.
Az új lift kabinjaiból az első hét darab már ezen a héten megérkezett. Gondos „kicsomagolás” után egyelőre biztos helyen tárolják őket. Az új kabinok befogadóképessége kétszerese a korábbi négyszemélyes „tojásoknak”, és a lift teljes szállítási kapacitása is a duplájára emelkedik, elméletileg 2400 utas utazhat rajta óránként.

Természetesen nem arról van szó, hogy egy vadonatúj modern, csillogó liftet beraknak a korábbi környezetébe, a lift környéke is alapos fejlesztéseken esik át. Fura lenne, ha az új lift melletti pálya színvonala is a régi maradna, így ezen is alaposan javítanak. A korábbi pályát kicsit meghosszabbították, néhány helyen szélesítették, a pálya alját keresztező országutat egy alagútban a pálya alatt vezetik át. Azonban a legfontosabb fejlesztés, hogy 35 új hóágyút telepítettek ide, amelyek valószínűleg elég havat tudnak gyártani ahhoz, hogy tökéletes pályát lehessen készíteni az új lift mellett.
Az új kabin látványterve
Az új kabin látványterve
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Záhradky apartmanok
Egyszerűen berendezett apartmanok a Chopok északi oldalán, a Záhradky állomásnál találhatóak, karnyújtásnyira az innen induló 2db hatüléses lifttől: A házban 3db 2-9 fős "retró" apartman található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Talberg apartmanok
Újonnan átadott, különleges építészeti kialakítású, modern berendezésű, önellátó 2-4 fős apartmanok az erdő szélén, Tále sífelvonójától 2 km-re, szép kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.