Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Busz köti össze a liptó síterepeket és élményfürdőket

2012.11.30. sielok.hu

Busz köti össze a liptó síterepeket és élményfürdőket A liptói regionális kártya és az érvényes síbérletek tulajdonosai karácsony második napján próbálhatják ki először az ingyenes szolgáltatást. A buszjáratok a régió síterepeit és élményfürdőit (akvaparkjait) kötik össze a téli főszezonban.
Az idegenforgalmi központokat a Liptó térségben az idei turistaszezonban Ski & Aqua Bus fogja összekötni. A négy rendszeres járat Lúčky fürdő – Gino Paradise – Jasná, Lúčky fürdő – Gino Paradise – Hrabovo, Tatralandia – Jasná és Liptovský Ján – Jasná egészen 2013. április 1-ig fog üzemelni.

„Az idegenforgalom területi szervezetei, Region Liptov, Jasná Nízke Tatry és Liptovský Ján összefogtak, hogy javítsák a szolgáltatások színvonalát a Liptó-térség látogatói számára. A turisták így eljutnak a legjobb síközpontokba és élményfürdőkbe teljesen díjmentesen,” – mondta az OOCR Region Liptov ügyvezető igazgatónője, Darina Bartková.

A Ski & Aqua Bus projekt célja nemcsak a szolgáltatások támogatása a térségben, hanem a turisták komfortjának megnövelése is, akik az autóbusz használatával nem kell, hogy megoldják a parkolás problémáját. „Az autóbusz biztonságban elszállítja őket a sípályákra és a termálfürdőkbe. Külföldön ez egy teljesen megszokott standard, és most pedig Liptó térségében is meghonosítjuk,” tette hozzá Bartková.

Minden szükséges információt a Ski & Aqua Bus-ról a turisták megtalálnak a Liptó régió weboldalán, a turistainformációs központokban, a szállásadóknál és a Ski & Aqua Bus minden egyes megállójánál, ahol a menetrend is fel lesz tüntetve.

Liptó Térség – Az egyedüli hely Szlovákiában, ahol összesen 60 kilométer hosszú lesiklópálya található, több mint 30 kilométer futópálya, 3 terjedelmes élményfürdő és a lehetőségek nagy mennyisége új lehetőségeket, javításokat is hoz magával, így lesz minek örülniük.

Készítse el sífelszerelését és menjen el Hrabovóba a Malinô Brdóra (Ruzomberok - Rózsahegy), Jasnára vagy Chopokra az Alacsony-Tátrában, vagy csomagolja össze fürdőruháját, és melegedjen meg a termál-élményfürdőkben és a vitális világokban Tatralandiában, GINO PARADISE-ban Bešeňován és a Lúčky fürdőben. Valamennyi helyre az idei téli szezonban díjmentesen juthat el.

KOMMENTEK

Szállástippek
Chata 1012
A Chata 1012 házikó a Demänovská völgyben, gyönyörű természeti környezetben, 6 km-re található a Chopok-Jasná síterep északi oldalától. Élelmiszerbolt kb. 700 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem kb. 400 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Chopok csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, színvonalas, 158 ágyas, családközpontú wellness szálloda Jasna sífelvonóitól 3 km-re a Déményfalvi-völgyben. Szolgáltatásai: nagymedence, szaunák, fitneszterem, bowling, étterem, bár, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.