Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bode Miller: eljegyzés, lovak, Armstrong, és Phelps

2012.09.10. 2012.09.18. Bata Attila | frissítve: 2012.09.18.

Bode Miller: eljegyzés, lovak, Armstrong, és Phelps Szezon előtti Bode Miller körkép. Nem sokat változott. Végignézte az olimpiát, állandóan a kaliforniai strandról twittel, közben a saját lova megnyerte élete első derbijét. Persze a nyelve is a régi, miközben megvédte a doppingoló Lance Armstrongot, keményen leszólta az úszófenomén, Michael Phelps-t.

Eljegyzés

Ez a legújabb hír, amiért frissítettük ezt a cikket. Bode Miller hétfőn a Twitteren közölte, hogy eljegyezte barátnőjét, az amerikai röplabdázót, Morgan Beck-et. A szöveg mellé ("Megtaláltam az igazit!!! Rábeszéltem, hogy legyen a feleségem. Nem volt könnyű, nagyon nehéz volt őt meggyőzni. Szuper-izgatott vagyok!!!") kiposztolt egy jegygyűrűt is.

Egy kis bohóckodás a londoni olimpia alatt Morgan Beck modell/röplabdással - most már menyasszonnyal

Lóversenyzés

Talán menjünk időrendben. Síelés, tenisz, golf és egyebek után új sportágban mutatkozott be augusztus 23-án, a lóversenyzésben. Saját lova rögtön az első versenyén első lett, és természetesen a büszke tulajdonos ott volt a versenyen. Az már tényleg síelős megszállottságot mutat, ha valaki úgy hívja a lovát, hogy Carving...

Miller elmondása szerint nagyapjától örökölte a lovak szeretetét, a nagyapa naplóit olvasgatva kapott kedvet ehhez a sporthoz. Carving-nak két tulajdonosa van, Miller és a ló trénerének felesége, N. Baffett. A sors fintora, hogy korábbi lovuk, amely Bodemeister néven versenyzett azon a héten vonult vissza. A Bafett család és Miller közötti szoros barátság jele, hogy Baffették Miller után nevezték el Bode-nek saját fiukat, a lovat pedig a fiuk után Bodemeister-nek. Vagyis áttételesen még azt a lovat is Bode-tól nevezték el ...

Lance Armstrong

Miller 2006-ban már nagyon kihúzta a gyufát Lance Armstrongnál, amikor egy Rolling Stone interjúban doppingolással vádolta az amerikait és társát. Ahogy mondta, Lance és társai tudatosan doppingolnak, reggel az orvos ad nekik egy doboznyi gyógyszer, ők nem kérdeznek semmit és szépen beveszik. Természetesen Armstrong nem volt boldog ettől, de Miller 2006-os olimpiai botrányai és média afférjai után inkább ő jelentette a sportembert az amerikai nagyközönség szemében. Persze a hat évvel ezelőtti tagadása ma már másképp fest a legutóbbi fejlemények tükrében.

Nem Miller lenne az, ha nem biztosította volna teljes támogatásáról a doppingvádak elleni harcot feladó Armstrongot, legalább is a saját stílusában. „Ő volt a legjobb kerékpáros. Egy olyan sportban, ahol szinte senki sem tiszta, ezzel (a doppingolással) nem csapott be senkit. Ha elkapnak valakit, az rendben van, de így utólag. Nem tetszik, ahogy elbántak vele, ennél sokkal jobbat érdemelne.”

Michael Phelps

Miller lelkesen nézte a londoni olimpiát a helyszínen és láthatta, hogy az úszó Michael Phelps megszerezte pályafutása 22. olimpiai érmét (ebből 18 arany), ezzel minden idők legeredményesebb sportolója lett. Phelps-t nem zárta a szívébe: „Ja, ez állat meg minden, húsz érem, vagy mennyi. De, haver, mégis mennyivel lettél más ember az olimpiáktól? Mégis hány sráccal vagy csajjal találkoztál vagy buliztál közben? Az életed tényleg gazdagabb lett ezektől az érmektől? Az olimpia arról szól, hogy megismerj minél több, teljesen más kultúrájú embert a világ minden tájáról.”

Miller korábban már majdnem megkedvelte az úszót, amikor Phelps-ről megjelentek a drogos-bulis képek. „Emlékszem, amikor láttam azt a képet, amelyen szívja a drogot azon a bulin. Mondtam magamban, ejha, na végre, ez a srác végre el tud lazulni. Ez az a Phelps, akire már régóta várok, ez az a csávó, akivel még lógni is szeretnék. De aztán mit csinált? Bocsánatot kért! Mi van, haver? Helló! Mit csinálsz? Én meg csak ráztam a fejem, annyira lejött, hogy nem volt hű önmagához. Nagyon aggódom a jövője miatt. Mint ember, mi lesz így vele?

És ahol a két dolog összeér. Phelps a napokban kijelentette, hogy visszavonulása után szívesen foglalkozna a lóversenyzéssel. Állítólag már fel is kérte Miller jelenlegi lovának a trénerét, hogy segítsen neki elindulni a lóversenyzés világában.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.