Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

BMW luxuskabinok Hochzillertal (Tirol) síterepén

2012.11.18.

BMW luxuskabinok Hochzillertal (Tirol) síterepén Úgy látszik, hogy lehet még fokozni a meghökkentő ötleteket, hogyan is nézzen ki egy sílift kabinja. A tiroli Hochzillertal síterepe az idén az egyik liftjének kabinját úgy alakította ki, mintha egy BMW 7-es autóban ülnénk, annak minden luxusával együtt. Bőrülések, masszázs, pezsgő, HI-FI és közben a panoráma.
Lassan már nem is igazi síterep az, ahol csak úgy simán fel lehet menni egy kabinos lifttel. Már számos helyen lehet utazás közben ebédelni a kabinokban és gyönyörködni a tájban vagy a partnerben. Egyre több kabinban lesz kötelező szolgáltatás a wifi, a finneknél persze még szaunázni is lehet liftezés közben. Ehhez képest Hochzillertal ötlete még kissé visszafogott is.

Mintegy 140 000 eurós extraköltséggel az egyik kabint úgy alakították át, hogy az ember egy luxusautó (BMW 7-es limuzin) belsejében érezze magát. A kemény ülések helyére puha, fűthető bőrfotelek kerültek. Az ülésekben beépített masszázsfunkciók. A lift belseje konzollal együtt úgy van kialakítva, mintha az autóban ülnénk. Az utazáshoz tartozik egy palack pezsgő, és mindenféle multimédiás élmények is, ha a táj nem lenne elég.

A maga nemében világújdonságot a dél-tiroli Leitner cég építette meg, természetesen szoros együttműködésben az autógyárral és a tiroli sítereppel. Ahhoz, hogy valaki kipróbálja ezt a csodát, a szokásos bérletárakhoz képest egy kicsivel mélyebben kell a zsebébe nyúlnia.

A www.vipgondel.at oldalon (vagy a síterep oldalán) három lehetőség közül is lehet választani. Egyik a koránkelőknek szóló csomag, amely két főnek 150 euróba kerül. Ezért reggel 8 és 8:30 között lehet letudni egy felfelé menetet. A csomagban van még ingyenes VIP parkolás a lifthez közel, kétnapos síbérlet, pezsgő, reggeli és vízágy használata a fenti hüttében. Egy másik csomag az ebéd előtti időpontban érvényes és egy ebédet is tartalmaz, ez 190 euró két főnek. Ha valaki a Wedelhütte vagy a Kristallhütte vendégszeretetét élvezi, akkor az ottani vendégek 50 euróért vehetnek páros jegyet. Az összes lehetőség egy utazásra jogosít, csak hegymenetben. A jegyeket, pontos dátummal, az említett weboldalon lehet megrendelni.

KOMMENTEK
DMiklos | 2012.11.18. 11:43
A sznobság nem ismer határokat.
toci | 2012.11.18. 12:32
egyebkent nem is draga; 1 napijegy 44.5/45.5 EUR a siterepre...
Szekely Szilard | 2012.11.18. 15:00
vendeglo, bmw ules, masszazs es kozben elveszik a lenyeg. Nincs ho a palyakon... vagy ha van nem kezelik. Lehet wi fizni, si ekg, de gyakran meg vilaghiru versenypalyan napokig nem jar ratrack...
százas | 2012.11.18. 19:15
Higgyétek el lehet ezt még fokozni, rövidesen ku, pardon, gésák is lesznek némi felárért. Én meg majd csak síelek, csak síelek...
Kis Kovi | 2012.11.18. 21:40
Mi kerül ebbe 140.000 EUR-ba?
Annyiért már majdnem panziót lehet venni, sőt talán még sípályát is árultak hasonló összegért.
Stani | 2012.11.18. 23:02
Az infrastruktúra a sípályán sosem volt olcsó, egy hóágyú 30-40 000 euró, egy kabin sem olcsó, különösen , ha ez extra, mint ez.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.