Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Autóval hajtott a sípályájára; fel sem tűnt a sofőrnek

2011.01.05. Stánicz Balázs

Autóval hajtott a sípályájára; fel sem tűnt a sofőrnek Autóval a sípályához, hangzik a szlogen. Egy német sofőr kissé átértelmezte ezt, ő a sípályára hajtott autójával. Saját bevallása szerint fel sem tűnt neki, hogy sípályán autózik.
Az eset még Karácsonykor történt az osztrák határhoz közeli német Winklmoosalm sípályáján. Az 53 éves sofőr Reit im Winklből szeretett volna a Winklmoosalmra feljutni, csakhogy valamit igen elnézett. A hegyi út helyett ugyanis a síterep völgypályájára tévedt Mercedesével és azon haladt felfelé, egészen pontosan 1,5 kilométeren keresztül. Végül az autó megragadt, se előre, se hátra.

A helyiek értesítették az üzemeltetőket, akik azonnal lezárták a sípályát, hiszen a pálya közepén ragadt autó meglehetősen balesetveszélyes volt. Az autót másnap reggel húzta ki egy ratrak, utána újra a síelőké lehetett a lejtő.
Ez az amerikai autós csak a parkolót nézte el
Ez az amerikai autós csak a parkolót nézte el
Szintén érdekes hírt kaptunk Tirolból. Az Innsbruck felett elterülő Patscherkofel síterepén egy síelő nemes egyszerűséggel kiugrott az egyik ülőfelvonóból.

Az eset még hétfő délben történt. Az Olympiaexpress technikai okok miatt a déli órákban megállt. A liftesek hangszórón hívták fel az utasok figyelmét az átmeneti üzemzavarra és a mihamarabbi újraindulásra. Úgy tűnik az orosz síelő megunhatta a várakozást, ugyanis először lecsatolta a léceit, majd lemászott az ülésről. A lábtartón csimpaszkodva lógott az ülésen, ekkor azonban újra elindult a felvonó. A 19 éves fiú feltehetően elveszthette erejét és 10 métert zuhant a sípályára.

A mentőket azonnal értesítették, akik a fiút az innsbrucki kórházba szállítottak. Egy alapos vizsgálat után elengedték a türelmetlen síelőt; hihetetlen, de sérülések nélkül úszta meg a különös balesetet.
KOMMENTEK
maci-laci | 2011.01.05. 10:38
Lehet, hogy ezt szerette volna utánozni ??
http://auto.indavideo.hu/video/Audi..._reklam_6
illeskese | 2011.01.05. 11:02
Érdekes dolgok vannak. :D Youtubeon én is láttam olyan vidit, amikor egy bordos kiugrik. :D
csiskilla | 2011.01.05. 11:06
nem értem, hogy nem tűnt fel neki? senki nem síelt a környéken?
benox98 | 2011.01.05. 16:27
szerintem csak nem akart bérletet venni :P
4.0 | 2011.01.05. 23:35
elmo | 2011.01.06. 10:30
Ok, hogy parkoljunk minél közelebb a pályához, na de ez már egy kicsit... :]

Hiába no, amerikai a csávó. :-P

Szállástippek
Sporthotel Cristall csillagcsillagcsillagcsillag
A magyar alkalmazottakkal üzemelő szálloda a Stubai-völgyben, Fulpmesben található, 1,5 km-re Schlick 2000-től, a gleccser pályáitól pedig 23 km-re. Kétágyas szobák, családi apartman és hatalmas lakosztály várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.