Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria: mobilon jelzik a sor hosszát a lifteknél

2014.02.23. Bata Attila

Egy új alkalmazással jelentkezett egy osztrák informatikai cég. Az alkalmazás lényege, hogy megmondja nekünk, hogy a síterep liftjeinél milyen hosszú sorok alakultak ki. Jelenleg még csak két osztrák terepre elérhető, de ki tudja, mit hoz a jövő?
Az alkalmazás a saját kameráit használja, amely a síliftek előtti sorokat pásztázza. Ebből a grafikus képből valamilyen algoritmussal kinyert információ jelenik meg az alkalmazásban. Az alkalmazást még nem teszteltük, de a gyártó weboldalára feltett képernyőképek szerint a sorok hosszát nem percekben, hanem piktogramokkal, illetve színekkel jelölik.

Így működik...
Így működik...
Az alkalmazás Android és Iphone készülékekre is letölthető. A várakozásra vonatkozó adatok mellett természetesen a síterep további szolgáltatásairól is kapunk információt. Egyelőre két osztrák síterep, Annaberg és Hochficht, liftjei előtti sorokról lehet tájékozódni.

KOMMENTEK
waltnerhajni | 2014.02.23. 10:41
nekem tetszik :)
foldesjimko | 2014.02.24. 07:49
Jó ötlet, bár nálunk nem sok haszna volna... Sajnos :(

Szállástippek
Hotel Magnus Klause csillagcsillagcsillag
A felújított hotel Mariazellben, a Fő téren helyezkedik el, 250 méterre Mariazell-Bürgeralpe és kb. 3 km-re Gemeindealpe síterepétől. Igényesen berendezett egy- két és többágyas szobák reggelivel, vagy félpanzióval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (4)
R&R Residenzen Hotel
Igényes, modern 4 csillagos szálloda wellness részleggel Mitterbach am Erlaufsee központjában, gyalogosan mindössze 450 méterre Gemeindealpe síterepétől! Mariazell: 3,5 km, Annaberg: 17 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Junges Hotel Annaberg
Ifjúsági szállás Annabergben, a legközelebbi felvonótól és a nagyparkolótól 3 km-re. A házban összesen 108 férőhely van, 4 db kétágyas, 22 db négyágyas és 1 db 12 ágyas szobában. Minden szobához tartozik fürdőszoba WC-vel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.