Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Zemplénbe is megérkezett a havazás!

2015.01.29. Zemplén Kalandpark

A Zemplénbe is megérkezett a havazás! Időjárási szempontból az elmúlt napokban valósággal ketté szakadt az ország: míg nyugaton egyre hidegebbre fordult az idő, és (legalábbis a téli sportok szerelmesei) örülhettek a havazásnak, addig a keleti végeken nem süllyedt a hőmérő higanyszála fagypont alá, és még az elmúlt hétvégén is eső esett hó helyett.
Nem csoda tehát, ha sokan örülnek a hírnek: ma délután a Zemplénben is megmutatta magát a tél, ismét havazik!
Ezt ki is használják a Zemplén Kalandpark munkatársai, akik a kora félutáni órákban beindították a hóágyúkat, és egyszerre havazzák mindkét pályát.
A cél az 1-es pályán meglévő hó minőségének javítása, valamint a 2-es pályán a hómennyiség növelése olyan szintre, hogy minél előbb megnyithassák azt a vendégeknek. Különösen fontos ez, hiszen február 13-15. között a Zemplén Kalandpark sípályái adnak otthon a Snow Show 2015 rendezvénynek!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.