Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A kihűléstől mentettek meg egy 13 éves részeg lányt

2013.01.20. Bata Attila

A kihűléstől mentettek meg egy 13 éves részeg lányt Tényleg egyre hihetetlenebb dolgokat produkál az élet a sípályákon is. Egy 13 éves lányt kellett valahogyan talpra állítani egy osztrák síterepen és kiemelni a hóból miután már délre olyan brutális mennyiségű alkohol került a szervezetébe, hogy még felállni sem tudott a hóban.
Három fiatal, egy 13 éves lány és két 15 éves fiú indult síelni a salzburgi Fanningberg síterepén. Az egyik 15 éves srác otthonról hozott magával egy üveg Bacardit és egy félüvegnyi viszkit, amelyet hárman meg is ittak, mindezt már délig.

A nachrichten.at portál szerint az alkoholt kissé egyenlőtlenül osztották el, aki hozta, az alig ivott belőle, inkább a lány és a másik fiú kortyolgatott az üvegekből. Dél körül ez egyik arra járó síelőnek lett gyanús a hóban üldögélő hármas csoport, de főleg az, hogy a lány már olyan rossz állapotban volt, nemhogy síelni, de még felállni sem tudott.

Értesítette a pályarendőrséget, akik megpróbálták motoros szánnal lehozni az erősen részeg lányt, aki kézzel-lábbal tiltakozott ez ellen, így ez nem járt sikerrel. Végül a lányt a mentéseknél használt szánra sikerült ráfektetni, és úgy levinni a völgyállomásra, ahol már az orvosok átvették a kívül-belül elázott lányt, akinek a testhőmérséklete erősen lecsökkent hóban töltött délelőtt után.

A kórházban elvégzett vizsgálatok 1,9 ezrelékes alkohol szintet mutattak ki a 13 éves lánynál és 1,8-at mértek a másik fiúnál. Aki az alkoholt hozta, végül is leitatta a másik kettőt, alig fogyasztott (0,2), ő még a saját lábán tudott lesíelni a völgybe.

A rendőrség természetesen értesítette a három fiatal szüleit.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Bachbauer apartmanok
Hangulatos kis apartmanház 2-6 fős apartmanokkal a Lungau régió központi részén, 400 méterre a Grosseck/St Martin kiskabinos lift völgyállomásától. Szolgáltatások: ingyenes WiFi, közös társalgó, reggeli, játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.