Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március első hétvégéjén is lehet itthon síelni

2013.03.03. Intersport Síaréna, MTI / sielok.hu

Március első hétvégéjén is lehet itthon síelni Kiváló hóviszonyok várják a síelőket a Bükkben, ahol négy pályán, és a Zemplénben, ahol három pályán lehet síelni. A Mátrában és a Bakonyban is tart még a síszezon.
A bükki síparadicsomban, Bánkúton 29 centiméteres a hó vastagsága, a síklub honlapja szerint a hőmérséklet mínusz 2 fok. Vasárnap 9 órakor két felvonót üzemelnek be, és négy pályán lehet síelni.

A sátoraljaújhelyi Zempléni Kalandpark pályáit a hóágyúzásnak köszönhetően 175 centiméteres hó borítja, ebből 25 centiméter a természetes hó. Itt három pályán lehet síelni.

A mátraszentistváni Síparkban az éjszaka folyamán friss havat gyártottak a pályákra, így jó minőségű havon lehet csúszni az utolsó fagyos hétvégén. Gyönyörű napsütéses idő, látványos programok és egy fergeteges koncert is lesz ma este a Make Some Noise esemény keretein belül. A programok nem korlátozzák a sípályák használatát!

A Bakonyban is tart még a síszezon: az eplényi sícentrumban kitűnő minőségű pályákon lehet síelni - közölte a Nordica Síaréna marketingvezetője. Ebele Bálint tájékoztatása szerint a Bakonyban a télen bőségesen esett természetes hó, ráadásul folyamatosan hóágyúzták a pályákat, így jól síelhető az 1-es, az 1/b, a T1, a 6-os és a 7-es pálya, összesen 2,8 kilométer hosszban.

A sífelvonó üzemel, és nem kell várakozni, a hóréteg vastagsága 55-110 centiméter. A hóágyúzást a mínuszokban folytatják, így várhatóan a jövő héten is lehet síelni a Bakonyban.
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.