Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrádon megkezdődött a gyepsí szezon

2008.06.10.

Visegrádon megkezdődött a gyepsí szezon A visegrádi sípályán az idén is kipróbálhatják a gyepsíelést azok, akik nyáron sem tudnak lemondani a csúszkálásról. Az üzemeltetők lekaszálták és lehordták a füvet a pályáról, valamint már az első főpróbát is megtartották. A következő hétvégén lehet először az idei nyáron kipróbálni a gyepsíelést Visegrádon.

Aki szeretne megismerkedni ezzel a nyári mozásformával, azokat június 15-én vasárnap délután 2 órától várják a Visegrád-Nagyvillám pályánál a rendezők. Ha valaki esetleg lemaradna erről az időpontról, akkor pontosan egy héttel később hasonló időben pótolhatja, a rendezők akkor is várják a jelentkezőket.

A hétköznap esti rendszeres edzési lehetőség jelenleg szervezés alatt van, további időpontokról is hamarosan tájékoztatást adunk. Az árak a tavalyival azonosak, hamarosan látható lesz majd a honlapon (www.visegradsipalya.hu). A honlapon többek között megtalálható a tavalyi szezon gyepsí képei is.

Kedvcsinálóként, erre a linkre kattintva látható egy felvétel amelyet, az orosz TV riportere készített Visegrád téli-nyári törzsvendégével Szivák Andrással. András bevallása szerint, életében másodszor volt a lábán gyepsí, amikor a felvétel készült.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.