Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

St. Moritz lett az év World Travel Award nyertese

2008.03.06.

St. Moritz lett az év World Travel Award nyertese A turizmus-szakértőkből és utazási szakemberekből álló bizottság idén is kiosztotta a 200 ország résztvevői közül kikerülő, világszerte legjobbnak tartott szállodáknak és üdülőhelyeknek járó World Travel Awards-díjakat. Az európai síterepek közül a svájci St. Moritz lett a díjnyertes.

A kedvelt trófeák 1993 óta kerülnek átadásra, és hasonló megbecsülésnek örvendenek, mint a filmvilágban az Oscar-díj. A világ legjobb síterülete kategóriában - mint ahogy már a tavalyi szezonban is - St. Moritz került az élre.

A téli sportok neves színhelyének jó helyezéséhez nagyban hozzájárult az olimpiai Corviglia-hegy síparadicsomának - amely a Nemzetközi Síszövetség által rendezett 2003-as Alpesi Sívilágbajnokságnak is helyt adott - folyamatos korszerűsítése is. A hegy magassági adottságaival és a szomszédos két síparadicsommal, a Corvatsch-csal és a Diavolezzával együtt az engadini kínálat még a legigényesebb síelők számára is maradéktalan élményeket garantál.

A helyiek kereken 300 hóágyú bevetésével biztosítják az álompályák jó minőségét novembertől májusig. Nem csoda tehát, hogy St. Moritz máris megpályázta a 2013-as Sívilágbajnokság rendezési jogát, amely sikeres pályázat esetén immár sorrendben az ötödik világverseny lenne itt, 1934, 1948, 1974 és 2003 után.

KOMMENTEK

facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.