Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonság: "Dallamsípálya" Schladmingban

2007.09.22.

Újdonság: "Dallamsípálya" Schladmingban Síelt már Mozart "Varázsfuvola", vagy Wolfgang Ambros "Skifoahn" című szerzeményére? Újdonság az idei télen: zenés sípálya a Schladming-Dachstein régióban! A pálya (jelzése a sítérképen 1a) 600 méter hosszú, a hegyállomás alsó szakaszán kezdődik és a Planai 6-os felvonójának völgyállomásánál ér véget.

A teljes szakaszon váltakozó stílusirányzatok - komolyzene, népzene vagy slágerek - kíséretében élvezhetik a látogatók a carvingolást, a könnyed lesiklást vagy épp a száguldást. A legmodernebb hangtechnikai berendezések gondoskodnak az egyedülálló zenei élvezetről, amelyet a végeláthatatlan és csodás sípályákon való siklás tesz teljessé.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.