Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kelet-európai síelők a legelégedettebbek Ausztriával

2006.12.15.

Kelet-európai síelők a legelégedettebbek Ausztriával Egy nemrégen napvilágot látott közvélemény-kutatás adatai szerint az osztrák pályákon megforduló hazai és külföldi síelők közül a kelet-európai országok síelői a legelégedettebbek az osztrák pályákkal és a síelés körülményeivel.
A felmérés alkalmával kb. 33 000 síelőt kérdeztek meg.

A 2005/2006-os szezon tapasztalatait összegzi az a felmérés, amelyből kiderül, hogy miért is növekszik szépen és egyenletesen az Auszriába látogató kelet-európai síelők száma. Az összes megvizsgált kérdésben mi vagyunk a legelégedettebbek, sőt a kelet-európaiak 67%-a biztos benne, hogy az osztrák terepeket másoknak is ajánlani fogja.

A németek és a hollandok főleg azért szeretik az osztrák terepeket, mert azok családcentrikusak, gyermek- és vendégbarátok. Ezek a tulajdonságok meglepően kevésbé számítanak a keletieknél, pedig innen jóval többen jönnek családosan, mint nyugatabbról.

Az osztrák síterepeket üzemeltető szervezet rendelte meg a felmérést. A legjobban az lepte meg őket, hogy a kelet-európaiak 71%-a a sportolás, az aktív pihenés miatt választja Ausztriát. Ez a szám jóval magasabb akármelyik más országgal összehasonlítva. Csak 46% tartja fontosnak a nyugalmat, a pihenést és a kikapcsolódást. Ha ehhez hozzávesszük, hogy csak 38%-nak fontos a szórakozás és az éjszakai élet, akkor sikerült elhitetnünk az osztrákokkal, hogy mi egy sportos nemzet vagyunk és tényleg a síelés miatt szeretünk odajárni.

A felmérés idén is folytatódik, ne lepődjünk meg, ha majd ezzel kapcsolatos kérdésekbe botlunk valamelyik osztrák síterepen. Az osztrákok nagyon sokat profitálhatnak ezekből a számokból. Világosan látszik, hogy különböző országok állampolgárai eltérő szempontok miatt választják Ausztriát, ha síelni mennek. Ez pedig azt jelenti, hogy érdemes minden országra külön testreszabott marketingstratégiát kialakítani.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.