Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Véget ért a Hó-Show, jöhet a szezonnyitó buli

2006.11.13.

Véget ért a Hó-Show, jöhet a szezonnyitó buli Véget ért a 16. Hó-Show, az egyetlen téli sportokkal és turizmussal átfogóan foglalkozó kiállítás. A szervezők előzetes becslései szerint kb. 21 000 látogatója volt az idei rendezvénynek, amellyel párhuzamosan rendezték meg a Spa és Wellness egészségturisztikai kiállítást is.
Aki kíváncsi volt a legújabb felszerelésekre, az kedvére kószálhatott a legnagyobb márkákat bemutató standok és a használt felszereléseket kínáló Síbörze kiállítói között. Szokásainkhoz híven hamarosan külön írásban foglalkozunk majd a kiállításon bemutatott felszerelésekkel. A gyártók igyekeztek teljes választékukat bemutatni a szűkös négyzetméterekben mért kiállítási területeiken, de túl sok helyük raktározásra már nem maradt. Ezért gyakran fordult elő, hogy sikerült kiválasztani a tökéletes terméket, csak éppen a megfelelő méretben nem volt raktáron.

Az események közül nagy sikert aratott Richard Schabl síakrobata világbajnok és csapatának bemutatója. Az első napon a kiállítás vendége volt  Stephan Eberharter, többszörös olimpiai bajnok síző. A deszkásokat pedig bemutató szórakoztatta naponta többször is.

A sielok.hu standját is sokan keresték fel. Örömünkre nagyon sok fényképet kaptunk olvasóinktól és cserébe boldogan hozzájárultunk az esti házimozihoz egy síelős Warren Miller dvd-vel. Utólag köszönjük mindenkinek, hogy megtisztelte standunkat és véleményt mondott oldalunkról, akár szóban, akár írásban kérdőívünk kitöltésével.

A javaslatokat igyekszünk megfogadni, például a Hírek rovatban megjelenő hírek és cikkek számát a téli szezonban megduplázzuk, így továbbra is a legtöbb havas hírt tőlünk lehet majd megtudni. Bízunk benne, hogy a tél szerelmesei semmilyen fontos hírről nem maradnak majd le a szezon alatt.

Sokan érdeklődtek és jelentkeztek a november végi síelős bulival kapcsolatban. November 30-án szezonnyitó síbulit rendezünk a Kis Tirol vendéglőben, ahová szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne néhány órát néhány hasonszőrű megrögzött síelővel vagy snowboardossal együtt tölteni.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.