Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Ingyenes síoktatás Mallnitzon egész télen

2006.10.06.

Ingyenes síoktatás Mallnitzon egész télen Az idei szezonban bizonyára sok kezdő és újrakezdő síelő (esetleg haladó tudású síző) veszi igénybe a mallnitzi síterep nagylelkű ajánlatát. A vállalkozó kedvű síelőket minden vasárnap síoktatók várják fenn a hegyen és szívesen adnak tanácsokat azoknak, akik tovább szeretnék tökéletesíteni sítudásukat.
Az akciónak érdekes módon angol szlogent választottak a helyiek "Check your Skills in Mallnitz" (Teszteld a tudásod Mallnitzon!), amelynek a keretében minden vasárnap reggel 9 és 10 óra között a Köfele húzóliftek mellett várják a síoktatók az érdeklődőket. Az akcióhoz a lifttársaság is hozzájárul, ebben az időszakban ingyen lehet használni a felvonókat. Ha valaki éppen felszerelés hiányában nem tudná javítani sítudását, annak a kölcsönzők tesznek egy kedvező ajánlatot. Az előző nap kibérelt felszerelést csak másnap 11-re kell visszavinni.

A szomszédban található Mölltal, Karintia egyetlen gleccserterepe, ahol a szokásos és hivatalos szezonnyitót október 20. és 22. között tartják, amelyet a magyarok szempontjából a legjobb időpontban rendezik meg, hiszen egybeesik az ünnep miatti hosszú hétvégével. A GIGA SPORT OPENING rendezvény keretében ingyenesen lehet tesztelni a legismertebb síléc és snowboard márkákat. Természetesen lesz zene, koncertek és gleccserparty Flattachban.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Kärntnerhof csillagcsillagcsillag
Mallnitz központjában helyezkedik el a 3 csillagos Hotel Kärntnerhof, melynek felújított 2-4 ágyas hotelszobái és 2-10 személyes apartmanjai kényelmes szálláshelyet kínálnak. Ingyenes szauna és infrakabin használat!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenblick Panzió
Hangulatos, kényelmes, családbarát panzió és apartmanház a gleccser sífelvonójától csupán 7 km-re, Flattach városkában. Az ingyenes síbusz megállója a háztól 70 méterre áll meg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.