Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hermann Maierék élvezik a kanadai lejtőket

2005.11.17. Bata Attila

Hermann Maierék  élvezik a kanadai lejtőket Tökéletes körülmények között edzőtáborozik Kanadában, Sun Peaks síterepén a világ legerősebb alpesi csapata, az osztrák válogatott. A helyieknek több oka is van az örömre azon kívül, hogy vendégül láthatják Hermann Maiert és társait.
A hét elején hullott 60-70 centiméteres friss hónak köszönhetően még soha nem tudtak ilyen korán ilyen feltételeket teremteni a pályákon.

Az osztrákok, akik az észak-amerikai versenyekre és az Olimpiára készülnek természetesen nagyon elégedettek a Nancy Greene edzőközpontban található körülményekkel, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a síterep a tegnapi nyitásig hivatalosan zárva volt és nyugati szomszédaink zavartalanul gyakorolhattak.

A síterep (1200-2686 méter), amely a második legnagyobb síterepnek (10 lift) számít British Columbiában a váratlan, de örömteli havazás miatt előrehozta a nyitás időpontját, de a tökéletes szervezésnek köszönhetően a tömeg nem fogja zavarni a majdnem száz fős osztrák különítmény gyakorlását.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.