Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

100 éves falécekkel csúsztak a Mátrában

2015.02.03. sielok.hu

100 éves falécekkel csúsztak a Mátrában Számos résztvevője volt a 2015. január 31-én, a Mátraszentistvánon megrendezett retro síversenynek. Hagyományteremtés céljával, a Síparkban szervezett verseny az elmúlt évszázad sísportban lezajlott fejlődését mutatta be. 100 éves falécekkel és retro hódeszkákkal nosztalgiáztak a téli sport szerelmesei.
Január utolsó szombatján szervezett, Mátra Ski Classic elnevezésű sí és snowboardverseny egy olyan szórakoztató sportos program, amely a sísport úttörői előtt kívánt tisztelegni. "A versenykiírásnak megfelelően három kategóriában lehetett nevezni: veterán felszerelésben – antik fémkötéses vagy bőrszíjas autentikus fából készült síléccel és századelőre jellemző korhű ruházattal, 1995. év előtt készült felszereléssel – síléccel, sícipővel és öltözettel, valamint retró snowboarddal és a kornak megfelelő ruházattal. A győzteseket oklevéllel és tárgyjutalommal jutalmaztuk" – mondta Tihanyi Zsolt, a Kalandbázis ügyvezető igazgatója, a síverseny ötletgazdája.
Tihanyi Zsolt, a síverseny ötletgazdája
Tihanyi Zsolt, a síverseny ötletgazdája
Majd hozzátette: "jó volt látni, hogy Harmat Rózsa, a 17-szeres magyar bajnok snowboardos is időutazást tett édesanyja 20 éves hódeszkáján, aki profihoz méltóan helytállt, és egyben kiemelte, hogy az elmúlt két évtized is mekkora fejlődést hozott a sportágban. Az érdeklődésre való tekintettel a mókás síversenyt jövőre is megrendezzük."
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.